Geleen

vraagprijs € 595.000,- kk

Op toplocatie gelegen sfeervol herenhuis met schitterende aangebouwde leefkeuken, 6 slaapkamers, onder architectuur aangelegde tuin en royale kelder met relaxruimte en kantoor. 

vraagprijs € 99.500,- kk

Tussengelegen eengezinswoning met garage gelegen op een rustige locatie aan de rand van de wijk ''Lindenheuvel''. Fraai vrij uitzicht over de landerijen aan de voorzijde!

vraagprijs € 269.000,- kk

Royaal winkel-woonhuis met opslag, werkplaats en achtererf met vrije toegang.

verkocht
verkocht

Zeer ruime eengezinswoning met aanbouw, 4 slaapkamers, zolderberging, garage en tuin. Dit woonhuis is rustig gelegen in de geliefde wijk "de Kluis" in de nabijheid van scholen, winkels en diverse recreatievoorzieningen.

verkocht
verkocht

Ruime halfvrijstaande eengezinswoning met 3 slaapkamers, vaste trap naar grote zolder, garage en op het Zuiden georienteerde achtertuin. Gelegen in rustige woonomgeving nabij scholen en openbaar vervoer.

verkocht
verkocht

In rustige woonwijk gelegen, modern halfvrijstaand woonhuis met ruime garage en mooie tuin.

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

NIEUWE PRIJS - Vrijstaand jaren '30-woonhuis met 4 slaapkamers, serre, grote garage en tuin. Gelegen op loopafstand van het centrum en nabij alle voorzieningen.

vraagprijs € 167.500,- kk

Leuke eengezinswoning met aanbouw, drie slaapkamers en verlengde garage. Zeer aantrekkelijke ligging in wijk "de Kluis", aan het Burgemeester Damenpark en op loopafstand van het centrum.

verkocht
verkocht

Verrassend ruime eengezinswoning met inpandige garage, vier slaapkamers en moderne keuken en badkamer. Gelegen nabij het centrum en NS-station.

verkocht
verkocht

Karakteristiek jaren '30-woonhuis gelegen op een mooi perceel in de geliefde wijk " Kluis". Dit woonhuis wordt gekenmerkt door veel leefruimte en beschikt over een ruime woonkamer, een tuinkamer, 5 slaapkamers en een inpandig bereikbare garage. 

verkocht
verkocht

Royaal woonhuis met 5 slaapkamers, buitenzwembad en representatieve kantoor-/praktijkruimte (112m˛) met o.a. receptie, wachtkamer en twee spreek-/behandelkamers. Gelegen op uitstekende zichtlocatie aan de rand van het centrum!

vraagprijs € 249.000,- kk

Geheel gerenoveerd, zeer ruim herenhuis op zichtlocatie aan de rand van het centrum van Geleen. Dit karakteristieke woonhuis is in 2007 geheel gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Uitermate geschikt voor gebruik als royale eengezinswoning, de combinatie van wonen-werken / dubbele bewoning.

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

Karakteristiek technisch vrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers en werkplaats/atelier (195 m2). Uitermate geschikt voor de combinatie wonen-werken, hobby of dubbele bewoning. Gelegen op een goede locatie nabij het centrum.

vraagprijs € 109.000,- kk

In de wijk "de Kluis" aan plantsoen gelegen leuke tussenwoning met 3 slaapkamers en tuin.

verkocht
verkocht

Uitstekend onderhouden halfvrijstaand woonhuis met grote aanbouw, drie slaapkamers, kleedkamer, ruime badkamer en leuke tuin op het Zuidwesten.

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

NIEUWE PRIJS - Centraal gelegen karakteristiek jaren '30-woonhuis met garage, vier slaapkamers, grote zolder en dakterras.

verkocht
verkocht

Sfeervolle eengezinswoning met drie slaapkamers, serre, grote garage en leuke tuin. Zeer centraal gelegen nabij winkels, scholen en sportvoorzieningen.