Geleen

vraagprijs € 59.000,- kk

In hartje centrum Geleen - nabij de Markt - gelegen kantoorruimte voor de dienstverlenende sector. Let op, wonen is toegestaan!

verkocht
verkocht

Op toplocatie gelegen sfeervol herenhuis met schitterende aangebouwde leefkeuken, 6 slaapkamers, onder architectuur aangelegde tuin en royale kelder met relaxruimte en kantoor. 

verkocht
verkocht

Tussengelegen eengezinswoning met garage gelegen op een rustige locatie aan de rand van de wijk ''Lindenheuvel''. Fraai vrij uitzicht over de landerijen aan de voorzijde!

vraagprijs € 249.000,- kk

IN PRIJS VERLAAGD Royaal winkel-woonhuis met opslag, werkplaats en achtererf met vrije toegang.

verkocht
verkocht

Zeer ruime eengezinswoning met aanbouw, 4 slaapkamers, zolderberging, garage en tuin. Dit woonhuis is rustig gelegen in de geliefde wijk "de Kluis" in de nabijheid van scholen, winkels en diverse recreatievoorzieningen.

verkocht
verkocht

NIEUWE PRIJS - Vrijstaand jaren '30-woonhuis met 4 slaapkamers, serre, grote garage en tuin. Gelegen op loopafstand van het centrum en nabij alle voorzieningen.

vraagprijs € 145.000,- kk

Centraal gelegen winkelruimte en zelfstandige bovenwoning met 4 slaapkamers, dakterras en tuin.

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

Geheel gemoderniseerde eengezinswoning met mooie praktijkruimte/salon, aanbouw, 3 slaapkamers op de 1verdieping en vaste trap naar ge´soleerd hobbyzolder en vierde slaapkamer. Schitterend gelegen in de wijk "de Kluis" en tegenover het Burgemeester Damenpark.

verkocht
verkocht

Leuke eengezinswoning met aanbouw, drie slaapkamers en verlengde garage. Zeer aantrekkelijke ligging in wijk "de Kluis", aan het Burgemeester Damenpark en op loopafstand van het centrum.

verkocht
verkocht

Verrassend ruime eengezinswoning met inpandige garage, vier slaapkamers en moderne keuken en badkamer. Gelegen nabij het centrum en NS-station.

vraagprijs € 249.500,- kk

Uitstekend onderhouden semi-bungalow met inpandige garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers en op het Zuiden georiŰnteerde achtertuin. Zeer rustig gelegen met uitzicht op een plantsoen.

verkocht
verkocht

Royaal woonhuis met 5 slaapkamers, buitenzwembad en representatieve kantoor-/praktijkruimte (112m▓) met o.a. receptie, wachtkamer en twee spreek-/behandelkamers. Gelegen op uitstekende zichtlocatie aan de rand van het centrum!

verkocht
verkocht

Geheel gerenoveerd, zeer ruim herenhuis op zichtlocatie aan de rand van het centrum van Geleen. Dit karakteristieke woonhuis is in 2007 geheel gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Uitermate geschikt voor gebruik als royale eengezinswoning, de combinatie van wonen-werken / dubbele bewoning.

verkocht
verkocht

Zeer ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers (5 mogelijk), ruime aanbouw en leuke achtertuin met overkapping en vrij uitzicht over landerijen.

vraagprijs € 254.000,- kk

Karakteristiek technisch vrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers en werkplaats/atelier (195 m2). Uitermate geschikt voor de combinatie wonen-werken, hobby of dubbele bewoning. Gelegen op een goede locatie nabij het centrum.

verkocht
verkocht

In de wijk "de Kluis" aan plantsoen gelegen leuke tussenwoning met 3 slaapkamers en tuin.

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

Ruime hoekwoning met aanbouw 3 slaapkamers (voorheen 4), grote zolder, garage en tuin.

vraagprijs € 579.000,- kk

Riant herenhuis met 6 slaapkamers, mooie tuin en verwarmd zwembad. Centraal en toch rustig gelegen in groene woonomgeving. Uniek object!

verkocht
verkocht

NIEUWE PRIJS - Centraal gelegen karakteristiek jaren '30-woonhuis met garage, vier slaapkamers, grote zolder en dakterras.

vraagprijs € 215.000,- kk

Rustig gelegen halfvrijstaand woonhuis met royale aanbouw, ruime garage, 2 slaapkamers en tuin.

verkocht
verkocht

Sfeervolle eengezinswoning met drie slaapkamers, serre, grote garage en leuke tuin. Zeer centraal gelegen nabij winkels, scholen en sportvoorzieningen.

vraagprijs € 239.000,- von

Stijlvol wonen in hartje centrum van Geleen. De Veyerlink telt, naast de 21 koopappartmenten, 4 stadswoningen. De stadswoningen liggen aan Rijksweg Centrum en tellen drie verdiepingen (totaal 143 m▓). De woningen hebben een speels en uitgekiend karakter.