Geleen

vraagprijs € 269.000,- kk

Royaal winkel-woonhuis met opslag, werkplaats en achtererf met vrije toegang.

verkocht
verkocht

Zeer ruime eengezinswoning met aanbouw, 4 slaapkamers, zolderberging, garage en tuin. Dit woonhuis is rustig gelegen in de geliefde wijk "de Kluis" in de nabijheid van scholen, winkels en diverse recreatievoorzieningen.

verkocht
verkocht

Ruime halfvrijstaande eengezinswoning met 3 slaapkamers, vaste trap naar grote zolder, garage en op het Zuiden georienteerde achtertuin. Gelegen in rustige woonomgeving nabij scholen en openbaar vervoer.

verkocht
verkocht

In rustige woonwijk gelegen, modern halfvrijstaand woonhuis met ruime garage en mooie tuin.

verkocht
verkocht

In de Kluis gelegen halfvrijstaande woning met ruime aanbouw, grote garage, 4 slpks en ruime zolder.

vraagprijs € 275.000,- kk

NIEUWE PRIJS - Vrijstaand jaren '30-woonhuis met 4 slaapkamers, serre, grote garage en tuin. Gelegen op loopafstand van het centrum en nabij alle voorzieningen.

verkocht
verkocht

Gemoderniseerd halfvrijstaand woonhuis met drie slaapkamers, grote zolderberging, garage en tuin. Uitstekend gelegen in de groene wijk " de Kluis" in de nabijheid van winkelcentrum en scholen.

verkocht
verkocht

Verrassend ruime eengezinswoning met inpandige garage, vier slaapkamers en moderne keuken en badkamer. Gelegen nabij het centrum en NS-station.

verkocht
verkocht

Karakteristiek jaren '30-woonhuis gelegen op een mooi perceel in de geliefde wijk " Kluis". Dit woonhuis wordt gekenmerkt door veel leefruimte en beschikt over een ruime woonkamer, een tuinkamer, 5 slaapkamers en een inpandig bereikbare garage. 

verkocht
verkocht

Royaal woonhuis met 5 slaapkamers, buitenzwembad en representatieve kantoor-/praktijkruimte (112m˛) met o.a. receptie, wachtkamer en twee spreek-/behandelkamers. Gelegen op uitstekende zichtlocatie aan de rand van het centrum!

vraagprijs € 249.000,- kk

Geheel gerenoveerd, zeer ruim herenhuis op zichtlocatie aan de rand van het centrum van Geleen. Dit karakteristieke woonhuis is in 2007 geheel gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Uitermate geschikt voor gebruik als royale eengezinswoning, de combinatie van wonen-werken / dubbele bewoning.

verkocht
verkocht

Uitstekend onderhouden halfvrijstaand woonhuis met grote aanbouw, drie slaapkamers, kleedkamer, ruime badkamer en leuke tuin op het Zuidwesten.

vraagprijs € 167.500,- kk

NIEUWE PRIJS - Centraal gelegen karakteristiek jaren '30-woonhuis met garage, vier slaapkamers, grote zolder en dakterras.

verkocht
verkocht

Sfeervolle eengezinswoning met drie slaapkamers, serre, grote garage en leuke tuin. Zeer centraal gelegen nabij winkels, scholen en sportvoorzieningen.

verkocht
verkocht

Op loopafstand van het centrum gelegen halfvrijstaand woonhuis met aanbouw en salon/praktijkruimte. Ideaal voor het uitoefenen van een aan-huis-verbonden beroep.