Geleen

verkocht
verkocht

In hartje centrum Geleen - nabij de Markt - gelegen kantoorruimte voor de dienstverlenende sector. Let op, wonen is toegestaan!

verkocht
verkocht

Op toplocatie gelegen sfeervol herenhuis met schitterende aangebouwde leefkeuken, 6 slaapkamers, onder architectuur aangelegde tuin en royale kelder met relaxruimte en kantoor. 

vraagprijs € 249.000,- kk

Royaal winkel-woonhuis met opslag, werkplaats en achtererf met vrije toegang.

verkocht
verkocht

Zeer ruime eengezinswoning met aanbouw, 4 slaapkamers, zolderberging, garage en tuin. Dit woonhuis is rustig gelegen in de geliefde wijk "de Kluis" in de nabijheid van scholen, winkels en diverse recreatievoorzieningen.

verkocht
verkocht

NIEUWE PRIJS - Vrijstaand jaren '30-woonhuis met 4 slaapkamers, serre, grote garage en tuin. Gelegen op loopafstand van het centrum en nabij alle voorzieningen.

verkocht
verkocht

Geheel gemoderniseerde eengezinswoning met mooie praktijkruimte/salon, aanbouw, 3 slaapkamers op de 1verdieping en vaste trap naar ge´soleerd hobbyzolder en vierde slaapkamer. Schitterend gelegen in de wijk "de Kluis" en tegenover het Burgemeester Damenpark.

verkocht
verkocht

Uitstekend onderhouden semi-bungalow met inpandige garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers en op het Zuiden georiŰnteerde achtertuin. Zeer rustig gelegen met uitzicht op een plantsoen.

verkocht
verkocht

Royaal woonhuis met 5 slaapkamers, buitenzwembad en representatieve kantoor-/praktijkruimte (112m▓) met o.a. receptie, wachtkamer en twee spreek-/behandelkamers. Gelegen op uitstekende zichtlocatie aan de rand van het centrum!

verkocht
verkocht

Geheel gerenoveerd, zeer ruim herenhuis op zichtlocatie aan de rand van het centrum van Geleen. Dit karakteristieke woonhuis is in 2007 geheel gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Uitermate geschikt voor gebruik als royale eengezinswoning, de combinatie van wonen-werken / dubbele bewoning.

vraagprijs € 275.000,- kk

Centraal gelegen jaren '30 woonhuis met authentieke details, ruime woonkamer, 4 slaapkamers en circa 25 meter diepe tuin.

vraagprijs € 239.000,- kk

Rustig in gewilde wijk ''De Kluis'' gelegen leuke half-vrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime aanbouw en grote garage.

verkocht
verkocht

Zeer ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers (5 mogelijk), ruime aanbouw en leuke achtertuin met overkapping en vrij uitzicht over landerijen.

verkocht
verkocht

Karakteristiek technisch vrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers en werkplaats/atelier (195 m2). Uitermate geschikt voor de combinatie wonen-werken, hobby of dubbele bewoning. Gelegen op een goede locatie nabij het centrum.

verkocht
verkocht

Ruime hoekwoning met aanbouw 3 slaapkamers (voorheen 4), grote zolder, garage en tuin.

verkocht
verkocht

Riant herenhuis met 6 slaapkamers, mooie tuin en verwarmd zwembad. Centraal en toch rustig gelegen in groene woonomgeving. Uniek object!

vraagprijs € 225.000,- kk

Royaal, karakteristiek jaren '30 woonhuis met tuin op centrale locatie.

vraagprijs € 215.000,- kk

Centraal op zichtlocatie gelegen winkel-/kantoorruimte met grote werkplaats en ruime bovenwoning met separate entree en dakterras.

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

Vrijstaande eengezinswoning met drie slaapkamers en ruime garage. Gelegen in Oud-Geleen nabij natuurgebied, winkels en openbaar vervoer.

vraagprijs € 215.000,- kk

Rustig gelegen halfvrijstaand woonhuis met royale aanbouw, ruime garage, 2 slaapkamers en tuin.

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

Leuke eengezinswoning met drie slaapkamers, grote kelder en tuin. Rustig gelegen nabij park, winkels en scholen. 

vraagprijs € 239.000,- von

Stijlvol wonen in hartje centrum van Geleen. De Veyerlink telt, naast de 21 koopappartmenten, 4 stadswoningen. De stadswoningen liggen aan Rijksweg Centrum en tellen drie verdiepingen (totaal 143 m▓). De woningen hebben een speels en uitgekiend karakter.