Sittard

vraagprijs € 239.000,- kk

Ruim karakteristiek woonhuis met 5 ruime slaapkamers en leuke tuin, gelegen aan de rand van het gezellige stadscentrum van Sittard. Uniek object!

verkocht
verkocht

Op groot perceel (2666 m▓), rustig in villawijk  "De Kollenberg" gelegen splitlevel bungalow met royale living, 4 slaapkamers, werkkamer en inpandige dubbele garage.

verkocht
verkocht

Rustig nabij het stadscentrum gelegen, instapklare tussenwoning met 3 slaapkamers en leuke tuin.

verkocht
verkocht

Moderne eengezinswoning met drie slaapkamers, inpandige garage en tuin. Uitstekend gelegen in verkeersluwe straat nabij scholen, winkels en park.

verkocht
verkocht

Zeer ruime eengezinswoning (type Drive-in) met inpandige garage, royale woonkamer, 4 slaapkamers en tuin. Zeer centraal gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer.

verkocht
verkocht

15 Vrijstaand-geschakelde nieuwbouwwoningen in de groene wijk 'Tuin van Gulik'. Dichtbij het historische centrum van Sittard worden aan de zuidkant van de wijk deze riante woningen gerealiseerd die u zelf kunt samenstellen. Duurzame eengezinswoningn op ruime kavels gericht op het zuiden. Ideaal voor zonnepanelen. Klaar voor de toekomst.

verkocht
verkocht

Ruim gemoderniseerd halfvrijstaand woonhuis met aanbouw, 3 slaapkamers en garage. Gelegen op toplocatie nabij Stadspark en op loopafstand van het gezellige centrum van Sittard.

verkocht
verkocht

Ruime eengezinswoning met 3 ruime slaapkamers, garage en tuin. Zeer rustig gelegen en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

verkocht
verkocht

Centraal gelegen en keurig onderhouden hoekwoning met ruime aanbouw, vaste trap naar zolder, carport en 4 slaapkamers.

verkocht
verkocht

Ruime tussenwoning met carport, 3 slaapkamers, vaste trap naar grote zolder en 18 meter diepe achtertuin. Rustig gelegen in de wijk Baandert op loopafstand van het gezellige centrum van Sittard.

verkocht
verkocht

Beleggingspand - Aan de rand van het centrum van Sittard gelegen, geheel verhuurd beleggingspand. Zeer goede locatie in de directe nabijheid van het NS-station, het kernwinkelgebied en het recent gerealiseerde project "De Ligne" waar zich de bibliotheek, het filmhuis en de Zuyd Hogeschool bevinden.

vraagprijs € 789.000,- kk

Midden in het centrum van Sittard gelegen, royale stadswoning met patiotuin. Dit pand werd in 1917 door architect Jos Wielders ontworpen als winkel, huisvestte geruime tijd het cafe "De Beierp÷l" en is in 2003 gerenoveerd en verbouwd tot luxe woonhuis met een hoogwaardige afwerking. Een uniek object!