Sittard

vraagprijs € 215.000,- kk

Deze riante stadswoning beschikt over 4-5 ruime slaapkamers en een leuke patiotuin. Gelegen op een super locatie aan de rand van het gezellige stadscentrum van Sittard. Uniek pand!!

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

In de geliefde wijk "Hoogveld" gelegen, moderne eengezinswoning met royale woonkamer, 3 ruime slaapkamers, vaste trap naar zolder en op het Zuiden georiŰnteerde achtertuin met veel privacy. Instapklaar! 

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

OPEN HUIS geannuleerd - Rustig in groene wijk gelegen vrijstaand-geschakeld woonhuis met royale woonkamer, 5 slaapkamers en grote tuin.

verkocht
verkocht

Moderne eengezinswoning met drie slaapkamers, inpandige garage en tuin. Uitstekend gelegen in verkeersluwe straat nabij scholen, winkels en park.

verkocht
verkocht

Zeer ruime eengezinswoning (type Drive-in) met inpandige garage, royale woonkamer, 4 slaapkamers en tuin. Zeer centraal gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer.

verkocht onder voorbehoud
verkocht onder voorbehoud

Gemoderniseerde tussenwoning met aanbouw, garage en tuin. Uitstekend aan verkeersluwe straat gelegen nabij uitvalswegen, NS-station en het stadscentrum.

verkocht
verkocht

Centraal gelegen en keurig onderhouden hoekwoning met ruime aanbouw, vaste trap naar zolder, carport en 4 slaapkamers.

verkocht
verkocht

Ruime tussenwoning met carport, 3 slaapkamers, vaste trap naar grote zolder en 18 meter diepe achtertuin. Rustig gelegen in de wijk Baandert op loopafstand van het gezellige centrum van Sittard.

vraagprijs € 789.000,- kk

Midden in het centrum van Sittard gelegen, royale stadswoning met patiotuin. Dit pand werd in 1917 door architect Jos Wielders ontworpen als winkel, huisvestte geruime tijd het cafe "De Beierp÷l" en is in 2003 gerenoveerd en verbouwd tot luxe woonhuis met een hoogwaardige afwerking. Een uniek object!