Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB

 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB
 • Callistusplein 10, 6191 GN, Beek LB

Kenmerken

vraagprijs € 269.000,- kk
type winkel
bouwjaar 1953
perceel 349 m2
oppervlakte 467 m2


Extra informatie

 • Beek januari 63.pdf
 • Beek juni 63.pdf
 • Uittreksel kadastrale kaart BEEK A 3739.pdf

 • Winkelpand met bovenwoning in oude dorpskern van Neerbeek, op steenworp afstand van de A2. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bezichtiging uitsluitend op afspraak mogelijk.

  OBJECT

  Winkelruimte met ingang aan het Calistusplein met laad,- en losmogelijkheden aan zijkant van het pand. Bovengelegen in originele staat verkerend woonhuis met aparte ingang, dakterras en drie slaapkamers.

  BEREIKBAARHEID
  Het object is gelegen in de dorpskern van Neerbeek in de nabijheid van de A2. 

  BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
  Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze winkelruimte. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, klik hier (ruimtelijke plannen).

  WINKELRUIMTE

  SOUTERRAIN 
  Vanuit de winkel toegankelijk souterrain (ca. 120 m▓) die de mogelijkheid biedt voor opslag of extra winkelruimte. Het souterrain heeft een vrije hoogte van 2,30 m en is voorzien van vloerbedekking, 2 zuilen, tl-verlichting, verwarming en watermeter (Krom Schroder).

  BEGANE GROND
  Ca. 185 m▓ multifunctionele winkelruimte bereikbaar via overdekte entree met aan weerszijden etalages en een vrije hoogte van 2,85 m. De begane grond is momenteel ingericht als een grote ruimte, maar is indien gewenst eenvoudig te herindelen dm.v. tussenwanden. De winkelruimte is voorzien van vloerbedekking, diverse kastenwanden, glaspartijen met lamellen en een zachtboardplafond met tl-verlichting en heeft ruim voldoende daglichttoetreding d.m.v. grote raampartijen.

  GARAGE (Hoogte ca. 2.83 m)
  Vanuit de winkel toegankelijke ruime garage-/opslagruimte ( ca. 57 m▓)  met overheadpoort en met de mogelijkheid tot het parkeren van diverse auto's. De garage heeft een aparte zij ingang. De inrijbreedte bedraagt ca. 4 m, inrijhoogte ca. 2,34 m.

  WOONHUIS

  BEGANE GROND
  Het boven de winkel, nog in originele staat verkerende, gelegen woonhuis heeft een aparte zij-ingang en is tevens toegankelijk vanuit de winkel. De authentieke voordeur met glas en lood is voorzien van een rolluik. In de gang bevindt zich de toegang tot de kelder en een toilet met fonteintje.

  EERSTE VERDIEPING
  De overloop met raampartij en ingebouwde muurkast biedt toegang tot een ruim betegeld terras en een kleine studeerkamer, keuken met eenvoudig keukenblok v.v. zeil en witgoedaansluiting met aangrenzend de badkamer met bad/douche en wastafel. De woonkamer met drie grote raampartijen geeft toegang tot een slaapkamer. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de keuken en badkamer.

  TWEEDE VERDIEPING
  Overloop. Twee kamers waarvan een met dakraam met diverse muurkasten en verwarming. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking en spachtelputz muren. De zolder is volledig ge´soleerd (1953).

  OPLEVERINGSNIVEAU
  - in de huidige staat;
  - glas in lood in de voordeur;
  - authentieke elementen;
  - verouderd,verdiend modernisering;
  - rolluiken;
  - mogelijk asbesthoudend materiaal aanwezig.

  PARKEERVOORZIENING
  Openbare parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

  BESCHIKBAARHEID
  In overleg, op korte termijn mogelijk.

  Map