Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Anjelierstraat 6 Geleen, Limburg

Vaste prijs € 350.000 k.k.

Huurprijs € 2.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

In de wijk Lindenheuvel gelegen winkelruimte/her-ontwikkel locatie met zeer ruim buitenterrein. Het pand is gelegen in een winkelstraat met gratis parkeergelegenheid.

LOCATIE
Gelegen in de wijk Lindenheuvel, op steenworp afstand van winkels zoals het kruidvat, de Aldi, Jumbo-supermarkt, een apotheek en diverse andere kleiner speciaalzaken. Geleen is zeer goed bereikbaar door haar directe ligging aan diverse snelwegen richting Maastricht, Heerlen, Roermond, Aken en Luik.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een enkelbestemming 'detailhandel' voor dit object. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is voorzien van een entree met dubbele schuifdeuren en ruime raampartijen. De 15 meter frontbreedte geeft veel licht aan de voorzijde van de winkel. Er bevindt zich tevens een magazijnruimte met een toiletgroep aan de achterzijde van het pand. De zij-ingang komt uit op de buitenruimte /parkeerplaats. De winkelruimte biedt diverse mogelijkheden waaronder bijv. een fietsenzaak of als ontwikkelingslocatie voor bijv. studio's.

BUITENRUIMTE
Via de naastgelegen weg is de toegang tot het zeer ruime achtergelegen parkeerterrein alwaar diverse auto's geparkeerd kunnen worden.

KENMERKEN
- elektrische entreedeuren;
- tegelvloer;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- airco-installatie;
- magazijn met pantry;
- dubbele toiletgroep;
- eigen parkeerplaatsen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
730 m²
Opp winkelruimte
730 m²
In units vanaf
730 m²
Perceel
2.941 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
G
Perceel
3109
Oppervlakte
2941 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Anjelierstraat 6 Geleen, Limburg

naar Anjelierstraat 6 Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object