Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Annastraat 10 Geleen, Limburg

Huurprijs € 895 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Instapklare winkelruimte (ca. 105 mē) met (ca. 35 mē) opslagruimte in het souterrain en 1 eigen parkeerplaats gelegen op een steenworp afstand van de Geleense Markt.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen bij de randweg van Geleen, op loopafstand van het treinstation Geleen-Lutterade en op slechts enkele autominuten van de autosnelweg A76 en de aansluiting op de A2. De markt van Geleen is op steenworp afstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het vigerende bestemmingsplan 'Geleen Centrum' vastgesteld op 2013-06-26 verteld dat de functies dienstverlening, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie en culturele en ontspannende voorzieningen zijn toegestaan. Het is tevens toegestaan om het pand te gebruiken voor wonen. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website van ruimtelijkeplannen.

WINKELRUIMTE
Entree met toegang tot ca. 105 mē winkelruimte voorzien van laminaatvloer, deels behang en deels stucwerk wanden, systeemplafond met tl-inbouwverlichting en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder is er een separate lunchruimte met eenvoudige kitchenette aanwezig, hier is tevens de cv-installatie gesitueerd (eigendom). De winkelruimte beschikt over een achteringang, ideaal voor te laden en lossen. De vrije hoogte bedraagt 2,85 meter met ca. 7 meter frontbreedte. Ook beschikt het object een vanuit de winkelruimte bereikbare opslagkelder, onderverdeeld in 2 ruimtes van resp. 5 en 30 mē.

PARKEERGELEGENHEID
Dit object beschikt aan de achterzijde over 1 eigen parkeerplaats, bereikbaar middels overheadpoort aan de voorzijde. Ook parkeermogelijkheden op de markt, in de Q-park (Annastraat) en in de overige directe omgeving.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
In overleg.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
140 m²
Opp winkelruimte
140 m²
In units vanaf
140 m²
Perceel
511 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
5625
Oppervlakte
511 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Annastraat 10 Geleen, Limburg

naar Annastraat 10 Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object