Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Ansemburgstraat 1 Geleen, Centrum Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Op steenworp afstand van de markt in Geleen gelegen winkelruimte (ca. 180 m).

OBJECT
Instapklare winkelruimte met opslagruimte (ca. 25 m) gelegen in souterrain en etalagemogelijkheden.

LOKATIE
Gelegen in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, diverse eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores als ook de beste Toko van Nederland.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze winkelruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zachte/ winkel gerelateerde horeca bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. De winkelruimtes liggen op steenworp afstand van de markt van Geleen.

WINKELRUIMTE
Ca. 180 m instapklare winkelruimte verdeeld in een centrale ruimte met kleinere spreek-/behandelkamers. Aan de achterzijde van de winkel bevindt zich een kitchenette en een kantoorruimte en een aparte ingang.

OPLEVERNIVEAU
Laminaat
Systeemplafonds incl. led-verlichting
Cv-installatie, radiatoren,
Aluminium kozijnen
Dubbel glas
Airco verwarmingsunit
Toilet

PARKEERVOORZIENING
Op de Markt in Geleen is de mogelijkheid om voor een kortere periode gratis te parkeren. Verder zijn er diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving (Rijksweg Centrum).

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
180 m²
Opp winkelruimte
180 m²
Perceel
214 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
10889
Oppervlakte
214 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Ansemburgstraat 1 Geleen, Centrum Geleen

naar Ansemburgstraat 1 Geleen, Centrum Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object