Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Arendstraat 4 F Sittard

Huurprijs excl. BTW € 750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Instapklare bedrijfsruimte (ca. 180 mē) met een kantoorruimte (ca. 20 mē) gesitueerd op de begane grond van een multi-tenant kantoorgebouw.

LOCATIE
Het object is gelegen op industrieterrein 'Handelsterrein Bergerweg', met perfecte ontsluiting naar diverse uitvalswegen en gesitueerd op steenworp afstand van de Sittardse binnenstad alsmede bedrijvenstad Fortuna. Het NS treinstation is op ca. 5 minuten loopafstand gelegen en bussen stoppen nabij het object.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'gemengde doeleinden bestemming' met diverse uiteenlopende mogelijkheden waaronder detailhandel. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden en voor inzicht in de bijbehorende bedrijfsactiviteiten (SBI), ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 180 mē bedrijfsruimte v.v. overheadpoort (3,0 m x 3,0 m), gasheater, brandhaspel en lichtstraten. De ruimte beschikt over een eigen toilet en kitchenette.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
180 m²
Opp bedrijfshal
180 m²
In units vanaf
180 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Arendstraat 4 F Sittard

naar Arendstraat 4 F Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object