-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Augustinusstraat 47 Geleen

Huurprijs excl. BTW € 3.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Statige kantoorvilla met diverse jaren 30 elementen, gelegen aan doorgaande weg met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

OBJECT
Kantoorvilla: diverse Kantoorruimtes gelegen op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Het pand beschikt over authentieke jaren 30 elementen zoals glas in lood, prachtige trapopgang en een kamer en suite.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op loopafstand van centrum Geleen en op slechts enkele autominuten gelegen van de autosnelweg A76 en de aansluiting op de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'Krawinkel/Lutterade' bestemming voor deze kantoorruimte, vastgesteld op 2011/09/10. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de website van ruimtelijke plannen.

KANTOORVILLA

SOUTERRAIN
De toegang tot het souterrain (ca. 24 m) bevindt zich in de gang.

BEGANE GROND
Entree met glas in lood ramen, gang met mooie trapopgang en toegang tot een wachtruimte (ca. 14 m), het secretariaat (ca. 17 m) en half betegeld toilet met fonteintje. Vier aparte kantoorruimtes (resp. 16 m, 15 m, 22 m, 13 m) waarvan een kantoorruimte met en suite deuren. De raampartijen zijn v.v. kunststof kozijnen en screens en zorgen voor voldoende daglicht. De kantoorruimtes zijn voorzien van deels houten vloeren, wanden gestuct dan wel v.v. behang, radiatoren, diverse stopcontacten en kabelgoten. Keuken (ca. 13 m) v.v. tegelvloer, gas, koelkast, ruim aanrechtblad en raam met rolluik.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop die toegang geeft tot 4 werk,- vergaderruimtes (ca. 15 m, 12 m, 14 m en 19 m) waarvan een ruimte met vliering (ca. 15m). Badkamer v.v. tegelvloer, bad en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
De zolderruimte heeft een oppervlakte van ca. 55 m, is ingericht met diverse werkplekken en heeft voldoende lichtinval d.m.v. enkele te openen ramen.

PARKEERVOORZIENING
Parkeermogelijkheden op eigen terrein.

ALGEMEEN
- Huurprijs gehele object - 3.500,00 per maand excl. BTW
- Huurprijs begane grond - 2.000,00 per maand excl. BTW
- Huurprijs eerste en tweede verdiepingen 1.500,00 per maand excl. BTW
Parkeerplekken worden in onderling overleg toebedeeld.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
265 m²
Opp kantoorruimte
265 m²
In units vanaf
130 m²
Perceel
1.315 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
D
Perceel
5106
Oppervlakte
1315 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Augustinusstraat 47 Geleen

naar Augustinusstraat 47 Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object