Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Barcelonastraat 50 - 90 Sittard, Limburg

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
ZICHTLOCATIE - bij het Fortuna Sittard stadion, gelegen tegenover Fletcher Welness Hotel Sittard. De locatie biedt ca. 925 m≤ commerciŽle ruimte. De beschikbare ruimte ligt op de begane grond onder de Noord-Tribune van het Fortuna stadion en het nieuwe Wereldrestaurant met ruim 580 zitplaatsen. Bedrijvenstad Fortuna is nog steeds volop in ontwikkeling met o.a. plannen voor een nieuwe Jumbo supermarkt tegenover het stadion. Bijna het gehele bedrijventerrein is ontwikkeld, er zijn slechts enkele beschikbare kavels over.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio. In Nederland met in het noorden Roermond, in het zuidoosten Heerlen en in het zuidwesten Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijvenstad Fortuna grenst op lokaal niveau op slechts 650 meter afstand van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object ligt op steenworp afstand van de Bergerweg welke rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 leidt en is de centrale toegangsweg naar de kern van Sittard. Het object ligt op bedrijvenstad Fortuna Sittard naastgelegen aan het stadion. Aangrenzend zijn op enkele autominuten Handelscentrum Bergerweg, Gardenz, De Borrekuil en Chemelot bereikbaar. Door de snelle verbinding met de A2 (Amsterdam-Luik) zijn ook BelgiŽ en Duitsland eenvoudig bereikbaar.

COMMERCIňLE RUIMTE
De ca. 925 m≤ commerciŽle ruimte heeft een casco opleveringsniveau.

AANVAARDING
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
925 m²
Opp winkelruimte
925 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Barcelonastraat 50 - 90 Sittard, Limburg

naar Barcelonastraat 50 - 90 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object