Beschrijving

OBJECT
Ca. 100 m² praktijkruimte gelegen op steenworp afstand van de Markt in Geleen. De locatie is verdeeld in meerdere behandelkamers, ontvangstruimte, spreekkamers en onderzoeksruimtes. Parkeren kan betaald in de omgeving of gratis (voor 1 uur) bij de naastgelegen parkeerplaats van de Albert Hein. 

LOCATIE
Gelegen in het centrum van Geleen, nabij de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, diverse eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores. Het pand ligt in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. 

PRAKTIJKRUIMTE
De praktijkruimte heeft bij de entree beschikking over een balie. Achter de balie bevindt zich een ruimte welke geschikt is als personeelsruimte of extra behandelkamer. Via de gang naast de balie zijn 4 achtergelegen ruimtes te bereiken. Deze ruimtes zijn in het verleden gebruikt als spreekkamer met beide aansluitend een onderzoeksruimte. 

PARKEERVOORZIENING
In de omgeving kan betaald geparkeerd worden en bij de naastgelegen Albert Hein kan voor 1 uur gratis geparkeerd worden. Bij het object zitten geen parkeerplaatsen.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

SERVICEKOSTEN
Bovenop de huurprijs komt nog een bedrag van € 200,00 per maand aan servicekosten. Dit betreft een voorschot voor het verbruik van gas, water en elektriciteit.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
1 jaar en telkens verlengingsperioden van telkens 1 jaar.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 2 maanden huurpenningen, en servicekosten te storten. 

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken