IMG_4761.jpg IMG_4763.jpg IMG_4762.jpg
IMG_4761.jpg
IMG_4763.jpg
IMG_4762.jpg

Te huur: Zuidhof 33, 6164 BA Geleen

€ 1.250,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 60 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 60 m²
In units vanaf 60 m²

Beschrijving

OBJECT
Ca. 60 m² commerciële ruimte opgedeeld in een verkoopruimte en een personeelsruimte met achteringang. Het object is gelegen in de winkelkern 'Zuidhof' te Geleen en is bestemd voor detailhandel.

LOKATIE
De Zuidhof is een winkelkern in het zuiden van Geleen. Het pand heeft een goede bereikbaarheid en ligt op enkele autominuten van de snelweg richting Eindhoven, Heerlen en Maastricht. Bij de Zuidhof zijn o.a. gevestigd de Plus supermarkt, Etos, Subway en Hendriks Bloemen. Op Zuidhof is een goede combinatie van lokale en nationale ondernemingen. De afgelopen jaren is vanuit de Gemeente Sittard-Geleen veel geïnvesteerd om het woongenot in deze omgeving te verbeteren.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Geleen-Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Op de locatie is het toegestaan om detailhandel uit te voeren. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, gaat u naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Rondom het gehele winkelcentrum is gratis parkeren toegestaan.

BESCHIKBAARHEID
Per 1 januari 2025.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen geen omzetbelasting verschuldigd.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 422
Huurprijs € 1.250,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 1 juli 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1972
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 60 m²
VVO 60 m²
In units vanaf 60 m²
Verkoopoppervlakte 45 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1

Foto's

Kaart

Sluiten

Recent bekeken