RVF_THMKS6-6.jpg RVF_THMKS6-7.jpg RVF_THMKS6-8.jpg RVF_THMKS6-1.jpg RVF_THMKS6-2.jpg RVF_THMKS6-3.jpg RVF_THMKS6-4.jpg RVF_THMKS6-5.jpg Plattegrond bouwdeel 2 Tisaco Daeldersweg Nuth.jpg
RVF_THMKS6-6.jpg
RVF_THMKS6-7.jpg
RVF_THMKS6-8.jpg
RVF_THMKS6-1.jpg

Te huur: Thermiekstraat 6, 6361 HB Nuth

€ 3.850,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 456 m²
Perceeloppervlakte 456 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

NIEUWBOUW - REPRESENTATIEVE SHOWROOM MET OPSLAGRUIMTE
Tegenover de Makro gelegen nieuwbouw bedrijfsruimte bestaande uit ca. 360 m² showroom met een achtergelegen opslagruimte van ca. 96 m². Aan de voorzijde van het pand zijn enkele (gratis) parkeerplaatsen gesitueerd.

LOCATIE
Recentelijk zijn de aansluitingen naar de A76 van het bedrijventerrein verbeterd, waardoor de snelweg binnen 1 autominuut bereikbaar is. De verbinding met o.a. Heerlen, Eindhoven en Aachen zijn hierdoor optimaal.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het huidige bestemmingsplan 'bedrijventerrein De Horsel' en de bestemming voor het object is "bedrijventerrein - II". Dit betekent dat de aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven in milieucategorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 of 4.2;
- detailhandel is toegestaan als ondergeschikte nevenactiviteit of in volumineuze goederen in de vorm van auto's, boten en caravans, keukens, meubels en woninginrichting, bouwmarkten en tuincentra, uitsluitend na verlening van ontheffing.

Huurder dient zelf bij de gemeente Beekdaelen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaardmodel ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 313
Huurprijs € 3.850,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 21 april 2023
Laatste wijziging Vrijdag 23 juni 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2023
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 456 m²
VVO 456 m²

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken