_RVF3751b.jpg _RVF3749a.jpg _RVF3747.jpg _RVF3760.jpg _RVF3767.jpg Breinder Schinnen.jpg
_RVF3751b.jpg
_RVF3749a.jpg
_RVF3747.jpg
_RVF3760.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Breinder 9b, 6365 CX Schinnen

€ 1.395,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 240 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 235 m²
In units vanaf 205 m²
Status Verhuurd

Beschrijving

OBJECT
Representatieve bedrijfsunit bestaande uit ca. 205 m² bedrijfshal en ca. 35 m² kantoorruimte (binnenfoto's volgen).

LOCATIE
Centraal gesitueerd binnen het industrie en handelsterrein industriepark 'Breinder', een grootschalig bedrijventerrein met een diversiteit aan bedrijvigheid.

BEREIKBAARHEID
Het object is zeer gunstig gelegen naast de op- en afrit van de A76 (Antwerpen-Aken) waardoor zowel de A2 (Eindhoven-Luik) als ook België en Duitsland eenvoudig te bereiken zijn. Verder ligt het op steenworp afstand van NS-treinstation Schinnen.

BEDRIJFSUNIT
Representatieve entree, ca. 35 m² instapklare kantoorruimte, volledig betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje, ca. 205 m² bedrijfsruimte met een vrije hoogte variërend van 5,60m tot 6,20m en verder voorzien van een elektrisch bedienbare overheadpoort (4,00m breed, 4,30m hoog), verlichting, CV-ketel (Remeha Calenta), brandhaspels, krachtstroom, stalen draagconstructie t.b.v. een eventueel zelf te realiseren verdiepingsvloer, eigen meters (G/W/E) en basisaansluiting KPN.

PARKEERVOORZIENING
Op het terrein zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 309
Huurprijs € 1.395,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 4 april 2023
Laatste wijziging Woensdag 30 augustus 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 235 m²
VVO 205 m²
In units vanaf 205 m²
Kantoor oppervlakte 35 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 240 m²
Vrije hoogte 6,5 m.
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken