RVF_7937.jpg RVF_7938.jpg RVF_7924.jpg RVF_7926.jpg RVF_7927.jpg RVF_7928.jpg RVF_7929.jpg RVF_7930.jpg RVF_7931.jpg RVF_7932.jpg RVF_7934.jpg RVF_7935.jpg
RVF_7937.jpg
RVF_7938.jpg
RVF_7924.jpg
RVF_7926.jpg

Te huur: Brandstraat 29, 6131 CS Sittard

€ 1.995,- /mnd
Type object Winkelruimte
In units vanaf 310 m²
Totale VVO 310 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

OBJECT
REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE - Gelegen aan het begin van het levendige Centrum-Sittard. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 310 m² verdeeld in ca. 250 m² verkoopruimte en ca. 60 m² magazijn in het achterhuis. De winkelruimte heeft een strakke uitstraling d.m.v. het hoge plafond en de nette vloer. Aan de achterzijde van de winkel bevindt zich een keukenruimte met toilet. In deze ruimte is de trap gelegen die naar de opslagruimte gaat. Verder beschikt het pand over energielabel A+++ (geldig tot en met 20 oktober 2032).

LOCATIE
De Brandstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard. De centrale ligging trekt veel winkelend publiek. In de directe omgeving zijn diverse detailketens gelegen zoals Jamin, AMAC store, Hunkemöller, Xenos etc. Het pand ligt op loopafstand van het station.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum', dit betekent dat het pand een ruime bestemmingsmogelijkheid heeft. Het object is o.a. bestemd voor detailhandel, kantoorgebruik en consumentverzorgende dienstverlening. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Er kan betaald geparkeerd worden in de directe omgeving bij de Oda-parking en de parkeergarage onder de Ligne. Ook is het mogelijk om op loopafstand gratis te parkeren in de omliggende woonwijken.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 251
Huurprijs € 1.995,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 21 september 2022
Laatste wijziging Dinsdag 26 september 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1870
Oppervlaktes en inhoud
VVO 310 m²
In units vanaf 310 m²
Verkoopoppervlakte 250 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel A++

Kaart

Sluiten

Recent bekeken