Industriestraat 12-2.jpg Industriestraat 12-5.jpg Industriestraat 12-3.jpg Industriestraat 12-6.jpg Industriestraat 12-9.jpg Industriestraat 12-8.jpg Industriestraat 12-7.jpg Industriestraat_12-37.jpg Industriestraat_12-34.jpg Industriestraat_12-28.jpg Industriestraat_12-29.jpg Industriestraat_12-30.jpg Industriestraat_12-31.jpg Industriestraat_12-32.jpg Industriestraat_12-33.jpg Industriestraat_12-36.jpg Industriestraat_12-35.jpg Industriestraat 12-10.jpg
Industriestraat 12-2.jpg
Industriestraat 12-5.jpg
Industriestraat 12-3.jpg
Industriestraat 12-6.jpg
Nieuw in verhuur

Te huur: Industriestraat 12, 6135 KH Sittard

€ 65,-/m2/mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 4.000 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 4.000 m²
In units vanaf 4.000 m²
Status Nieuw in verhuur

Beschrijving

OBJECT
Het bedrijfspand is gelegen op een ruim terrein aan de achterzijde van de Industriestraat 12 te Sittard. Op het terrein zijn meerdere bedrijven gevestigd. Via de elektrische schuifpoort is het terrein toegankelijk. Het bedrijfspand heeft een vloeroppervlakte van ca. 4.000 m² met een hoogte van 8 m en het beschikt over 9 overheadpoorten. Inpandig is een kantoorunit gelegen met een kantine en toiletvoorzieningen. Op het eigen afsluitbare terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen. Er zijn ook voldoende mogelijkheden voor buitenopslag. Het object beschikt over voldoende reclamemogelijkheden, omdat het gelegen is langs de drukbezochte N276 waar dagelijks ca. 20.000 auto's passeren.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 65,00 per m² per jaar excl. btw en servicekosten.

LOCATIE
Het object is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving.
De Industriestraat is tevens een bekende en vooral levendige straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege diversiteit aan grootschalige retailzaken met parkeermogelijkheden voor de deur, denk hierbij aan grootgrutters als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway. Volkswagen en Audi Wealer, Toyota en Citroën, Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 voor deze locatie. Dit betekent dat alle bedrijven tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan. Het object maakt deel uit van het plan 'Handelsterrein Bergerweg' vastgesteld op 2010-12-15. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar de website van ruimtelijkeplannen en bagviewer.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. De recent geopende snelweg vanuit Sittard direct richting de 46 in Duitsland, geeft nu ook een uiterst snelle toegang tot het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Düsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loop minuten bevindt zich het NS-Station.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 381
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 20 november 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1991
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.000 m²
VVO 4.000 m²
In units vanaf 4.000 m²
Vrije hoogte 8 m.

Kaart

Sluiten

Recent bekeken