RVF_8815.jpg RVF_8817.jpg RVF_8819.jpg IMG_7806.jpg IMG_7812.jpg IMG_7807.jpg IMG_7809.jpg IMG_7810.jpg IMG_7813.jpg IMG_7815.jpg RVF_8820.jpg RVF_8821.jpg IMG_7817.jpg lim 15.png
RVF_8815.jpg
RVF_8817.jpg
RVF_8819.jpg
IMG_7806.jpg

Te huur: Limbrichterstraat 15a, 6131 EA Sittard

€ 3.650,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 471 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 228 m²
In units vanaf 471 m²

Beschrijving

OBJECT - TOPLOCATIE
Winkelruimte (voormalige boekenvoordeel) met een oppervlakte van ca. 228 m² gelegen op steenworp afstand van de Sittardse Markt. Het object beschikt over een ruimte kelder t.b.v. opslag van ca. 243 m². Er bestaat de mogelijkheid voor ondernemers om via de gemeente een subsidie te krijgen om uw onderneming in het centrum van Sittard te vestigen, verplaatsen of uit te breiden.

LOCATIE
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden. De Limbrichterstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. De volgende invullingen zijn toegestaan:
- horeca van categorie fastfoodservicesector winkelgebonden;
- detailhandel;
- ondersteunende horeca;
- ambulante detailhandel, voor zover bestaand;
- consumentverzorgende (ambachtelijke) dienstverlening;
- een kantoor.

Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BIJZONDERHEID
Het is ook mogelijk om enkel de winkelruimte te huren zonder de kelder voor € 2.250,00 per maand excl. btw.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 346
Huurprijs € 3.650,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 20 juli 2023
Laatste wijziging Vrijdag 28 juni 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1725
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 228 m²
VVO 471 m²
In units vanaf 471 m²
Verkoopoppervlakte 200 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel A

Kaart

Sluiten

Recent bekeken