IMG_4709.jpg IMG_4710.jpg IMG_4702.jpg IMG_4701.jpg IMG_4703.jpg IMG_4704.jpg IMG_4707.jpg IMG_4708.jpg IMG_4706.jpg IMG_4705.jpg IMG_4700.jpg IMG_4699.jpg
IMG_4709.jpg
IMG_4710.jpg
IMG_4702.jpg
IMG_4701.jpg

Te huur: Limbrichterstraat 33, 6131 EB Sittard

€ 1.250,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 90 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 80 m²
In units vanaf 90 m²

Beschrijving

TOPLOCATIE - Aan de drukste straat van het centrum, in het winkelhart van Sittard gelegen, ca. 70 m² winkelruimte kenmerkend aan onder meer de fraaie uitstraling dankzij de authentieke voorgevel en een breed front wat zorgt voor veel etalagemogelijkheid, daarnaast is er beschikking over een droog souterrain. Het pand is in goede staat en met de herkenbare gevel is het een van de opvallendste winkels in Sittard.

LOCATIE
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden. De Limbrichterstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Hieronder vallen de volgende invullingen:
- horeca van categorie fastfoodservicesector winkelgebonden;
- detailhandel;
- ondersteunende horeca;
- ambulante detailhandel, voor zover bestaand;
- consumentverzorgende (ambachtelijke) dienstverlening;
- een kantoor.

Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

WINKELRUMTE
Een nette winkelruimte ca. 70 m² uitgerust met een luchtgordijn, airco, led-verlichting en voldoende etalage mogelijkheid. De winkelruimte beschikt vanwege de grote raampartijen over veel daglichttoetreding wat voor een fijne uitstraling zorgt. Verder is er ca. 20 m² opslagruimte in het souterrain.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 414
Huurprijs € 1.250,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 25 juni 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1725
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 80 m²
VVO 90 m²
In units vanaf 90 m²
Verkoopoppervlakte 70 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum
Lokale voorzieningen Bank op 0 meter tot 500 meter
Recreatie op 0 meter tot 500 meter
Restaurant op 0 meter tot 500 meter
Winkel op 0 meter tot 500 meter
Bereikbaarheid Afrit van de snelweg op 5000 meter tot 10000000 meter
Treinstation op 3000 meter tot 4000 meter
Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Energieverbruik
Energielabel A
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Sittard F 1809
Perceeloppervlakte 118 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart

Sluiten

Recent bekeken