Beschrijving

OBJECT
Bedrijfspand bestaande uit ca. 500 m² instapklare kantoorruimte met ca. 100 m² bedrijfsruimte (verhuurd) en 6 eigen parkeerplaatsen op overdekt en beklinkerd terrein. Deze multifunctionele kantoorruimte / showroom is gelegen op een hoek-/zichtlocatie langs de Parijsboulevard op Bedrijvenstad Fortuna. Deze bedrijfslocatie is in 2008 gebouwd en wordt in de huidige staat opgeleverd. Het object beschikt onder andere over een alarminstallatie, sprinklerinstallatie, noodverlichting en brandblussers, intercomsysteem en diverse airco's. 

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN 
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl 

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

KANTOORRUIMTE/BEDRIJFSRUIMTE
BEGANE GROND
Overdekte entree met toegang tot de ontvangsthal (ca. 80 m²) met situering van de meterkast. Vanuit hier is de ca. 100 m² verhuurde kantoortuin met spreekkamer te bereiken. Vanuit het kantoorgedeelte alsmede via de overheadpoort (2,60m breed, 3,00m hoog). met separate loopdeur aan de achterzijde is de verhuurde bedrijfsruimte (ca. 85 m²) toegankelijk. De ruimte heeft een vrije hoogte van 3,75 meter. Verder is er een inpandig laad-en losgedeelte aanwezig (ca. 15 m²) en is de ruimte v.v. een sprinklerinstallatie.

EERSTE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit het middengedeelte van de showroom toegankelijke eerste verdieping. Kantoortuin (ca. 215 m²) met vloerbedekking, stucwerk wanden, systeemplafond met downlighters/ LED verlichting, sprinklerinstallatie, airconditioning, aluminium kozijnen met draai-/kiepramen en ruime lichtkoepel voor optimale daglichttoetreding. De verdiepingsvloer beschikt tevens over een ruime spreekkamer (ca. 75 m²) welke eventueel op te delen is in 2 kantoorruimtes. Deels betegelde kitchenette (ca. 14 m²) met koelkast, vaatwasser en boiler, hier is momenteel tevens de reproruimte gesitueerd. Kantine (ca. 40 m²). Magazijnruimte (ca. 25 m²). Serverruimte (ca. 4 m²) met patchkast en airconditioning. Vluchttrappenhuis (ca. 10 m²). Ook op de verdiepingsvloer is een volledig betegeld dames- en herentoilet (ca. 7 m²)  met zwevende closets en fonteintje gelegen.

VERHUURDE BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is verhuurd voor € 500,00 excl. btw en excl. servicekosten per maand. De huurinkomsten van deze verhuurde ruimte behoren toe aan de nieuwe huurder van het gehele pand. De huurprijs voor het totaal is € 3.750,00 excl. btw per maand, echter krijgt de huurder de huurinkomsten van de bedrijfsruimte. Het is mogelijk om deze huurder begin 2023 op te zeggen. Het contract is hierna jaarlijks opzegbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU 
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat. 

PARKEERVOORZIENING
6 parkeerplaatsen op eigen beklinkerd en overdekt terrein aan de achterzijde van het object. 

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken