IMG_4731.jpg IMG_4729.jpg IMG_4730.jpg IMG_4792.jpg IMG_4793.jpg IMG_4794.jpg IMG_4795.jpg IMG_4796.jpg IMG_4727.jpg
IMG_4731.jpg
IMG_4729.jpg
IMG_4730.jpg
IMG_4792.jpg

Te huur: Voorstad 10, 6131 CR Sittard

€ 895,- /mnd
Type object Winkelruimte
In units vanaf 65 m²
Totale VVO 65 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

OBJECT
Nette winkelruimte (ca. 65 m²) gelegen aan het begin van het centrum van Sittard. Het object beschikt over een zeer herkenbare voorgevel met diverse etalagemogelijkheden. Het object beschikt over de verkoopruimte, een lunchruimte met toegang tot het toilet en het souterrain.

LOCATIE
De Voorstad is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard en reikt in het verlengde van de Brandstraat vanaf de kruising met de Parklaan en de Haspelsestraat tot de kruising met de Rijksweg Noord en -Zuid waarna zij overgaat in de Steenweg.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. De volgende invullingen zijn toegestaan:
- horeca van categorie fastfoodservicesector winkelgebonden;
- detailhandel;
- ondersteunende horeca;
- ambulante detailhandel, voor zover bestaand;
- consumentverzorgende (ambachtelijke) dienstverlening;
- een kantoor.

Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 419
Huurprijs € 895,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 juni 2024
Laatste wijziging Dinsdag 23 juli 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1738
Oppervlaktes en inhoud
VVO 65 m²
In units vanaf 65 m²
Verkoopoppervlakte 50 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel E

Kaart

Sluiten

Recent bekeken