24.11.2022 nieuwe impressies_Pagina_4.jpg A3_1op200_Sittard_061123.jpg
24.11.2022 nieuwe impressies_Pagina_4.jpg
A3_1op200_Sittard_061123.jpg

Te huur: Zürichstraat, 6135 LP Sittard

€ 6.425,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 900 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 800 m²
In units vanaf 700 m²

Beschrijving

Op de meest prominente zichtlocatie, gelegen aan de Middenweg (N276) op Bedrijvenstad Fortuna, ontwikkelt en bouwt onze opdrachtgever een bedrijfslocatie bestaande uit: ca. 700 m² bedrijfsruimte (casco opl. niveau / loadingdocks bespreekbaar / turnkey opl. niveau) met 200 m² kantoorruimte (formaat is nog bespreekbaar) en 20 parkeerplaatsen. Het formaat van de kantoorruimte is geheel bespreekbaar. De oppervlakte van de bedrijfsruimte zou nog uitgebreid kunnen worden d.m.v een verdiepingsvloer.

Hierbij heeft u tevens de mogelijkheid om tot een hoogte van maximaal 10 meter (vrije hoogte 8,30 meter) te bouwen. Het is in deze fase mogelijk om uw wensen inclusief metrages aan te passen aan uw gewenste functionaliteit en plan van eisen. Gezien de directe nabijheid van de diverse uitvalswegen (A2/A76/E314) is dit de ideale hub voor uw organisatie. Verwachtte oplevering 1 december 2024. Twee van de drie beschikbare units zijn reeds verhuurd.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS-station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt op maat gebouwd. Dit ontwerp is een mogelijke variant. In overleg met de verhuurder kan het een en ander specifiek afgestemd worden qua gewenst opleveringsniveau. Graag gaan we met u in gesprek m.b.t. uw wensenpakket.

PARKEERVOORZIENING
Op het eigen terrein zullen ca. 20 parkeerplaatsen gesitueerd zijn. Hier kan in onderling overleg van worden afgeweken.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: tien jaar (10) en telkens verlengingsperioden van tien (10) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. De waarborgsom dient voorafgaand aan de ingebruikname van het object gestort te worden.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaardmodel ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 54
Huurprijs € 6.425,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 december 2021
Laatste wijziging Vrijdag 17 november 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2023
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 800 m²
VVO 700 m²
In units vanaf 700 m²
Kantoor oppervlakte 200 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 900 m²
Vrije hoogte 8 m.
Uitrusting
Uitrusting Overheaddeuren
Heeft een kantoor Ja

Foto's

Kaart

Sluiten

Recent bekeken