Raadhuisstraat_21-10.jpg Raadhuisstraat_21-11.jpg Raadhuisstraat_21-12.jpg Raadhuisstraat_21-9.jpg Raadhuisstraat_21-4.jpg Raadhuisstraat_21-6.jpg Raadhuisstraat_21-7.jpg Raadhuisstraat_21-5.jpg Raadhuisstraat_21-3.jpg Raadhuisstraat_21-8.jpg Raadhuisstraat_21-2.jpg Raadhuisstraat_21-13.jpg Raadhuisstraat_21-14.jpg
Raadhuisstraat_21-10.jpg
Raadhuisstraat_21-11.jpg
Raadhuisstraat_21-12.jpg
Raadhuisstraat_21-9.jpg

Te koop: Raadhuisstraat 21, 6161 GB Geleen

€ 175.000,- k.k.
Type object Winkelruimte
Totale VVO 220 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 239 m²
In units vanaf 220 m²

Beschrijving

OBJECT
Op steenworp afstand van de Geleense markt ligt deze ruime winkelruimte van ca. 220 m². Het pand heeft een frontbreedte van 8,50 meter met een glazen pui. Door het vele glaswerk treedt er veel daglicht binnen in de ruimte. De ruimtelijke winkel beschikt o.a. over meerdere airco-units (A++), een systeemplafond en een strakke tegelvloer. Er kan onder de Markt voor 1 uur gratis geparkeerd worden. In de directe omgeving zijn verder voldoende betaalde opties.

BIJZONDERHEID
Het pand kan tevens gehuurd worden. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.295,00 euro excl. btw.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze ruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie, culturele en ontspannende voorzieningen en diverse horeca invullingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar de websites van ruimtelijkplannen of bagviewer.

LOCATIE
Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76.

PARKEERGELEGENHEID
Er kan in de directe omgeving betaald geparkeerd worden. Ook zijn er op enkele minuten loopafstand gratis parkeermogelijkheden.

VERKOOPINFORMATIE

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 337
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 27 september 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1935
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 239 m²
VVO 220 m²
In units vanaf 220 m²
Verkoopoppervlakte 160 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel C

Kaart

Sluiten

Recent bekeken