Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Beersdalweg 97 Heerlen, Limburg

Vraagprijs € 109 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

VRAAGPRIJS 109,- per m

Bedrijfsterrein met fundering en bestrating van een voormalig bedrijfsobject (keukenwinkel) ter grootte van 7.022 m, gelegen langs de doorgaande weg richting de A76 (Eindhoven - Aken) en het centrum van Heerlen.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Heerlen, sectie R, nummer 2191.
Het perceel is ca. 7.022 m.

LOCATIE
Het perceel ligt op 5 autominuten van woonboulevard Heerlen en de autoboulevard Heerlen is op loopafstand. Het object is gelegen nabij de op- en afrit van de autosnelweg A76, A79 en de N281. Het ligt langs een drukke doorgaande weg tussen het centrum van Heerlen en de auto- en meubelboulevard. Chemelot, alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport, zijn slechts 15 autominuten verwijderd. Het treinstation van Heerlen is op 1,8 kilometer afstand bereikbaar

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Heerlen-Stad Noord'. De bestemming van de aangewezen gronden is terug te vinden in bestemmingsplan 'Heerlen-Stad Noord'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij u door naar ruimtelijkeplannen.nl.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
7.022 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerlen
Sectie
R
Perceel
2191
Oppervlakte
7022 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Beersdalweg 97 Heerlen, Limburg

naar Beersdalweg 97 Heerlen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object