Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Bergerweg 170 b Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg', Limburg

Huurprijs excl. BTW € 1.370 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Zichtlocatie - Representatief en modern kantoorgebouw (verzamelgebouw), bestaande uit ca. 2.500 m≤ kantoorruimte (begane grond + 1ste verdieping) voldoend parkeerplaatsen, gelegen op bedrijvenstad Fortuna in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen.

OBJECT
Het betreft een representatief bedrijfsverzamelgebouw met inpandig restaurant " Foodies" en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (betaald).

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio. In Nederland met in het noorden Roermond, in het zuidoosten Heerlen en in het zuidwesten Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijvenstad Fortuna grenst op lokaal niveau op slechts 650 meter afstand van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De Bergerweg leidt rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 en is de centrale toegangsweg naar de kern van Sittard en wordt geflankeerd door bedrijvenstad Fortuna Sittard, Handelscentrum Bergerweg, Gardenz, De Borrekuil en Chemelot. Door de snelle verbinding met de A2 (Amsterdam-Luik) zijn ook BelgiŽ en Duitsland eenvoudig bereikbaar.

KANTOORRUIMTE

GEZAMENLIJKE ENTREE
De huurders maken gebruik van dezelfde gezamenlijke entree, welke toegang biedt tot de diverse kantoorruimten op de BG en 1ste verdieping. Aan de centrale hal zijn de toiletruimten gesitueerd, alsmede een receptie en de entree naar FOODIES (restaurant). Aan de voorzijde zijn 10 bezoekersparkeerplaatsen gelegen.

EERSTE VERDIEPING
Het betreft ruimtes 1.01 en 1.27 welke beschikken over grote raampartijen en een prettige uitstraling heeft. De ruimtes gecombineerd zijn ca. 137 m≤.

VOORZIENING:
- Personen- en goederenlift,
- Gestoffeerde kantoorruimte en showroom,
- Topkoeling in het gehele object, deels voorzien van airco op de verdieping,
- Alarm,
- Krachtstroom,
- Diverse pantry's en toiletgroepen.

Installaties en duurzaamheid:
Het pand Bergerweg 170 is in 2014 geheel verduurzaamd en gasloos gemaakt. Hiermee is een energiebesparing gerealiseerd van meer dan 50 %.

De klimaatbeheersing bestaat uit luchtwarmtepompen van het merk Daikin in diverse uitvoeringen waarbij erg gelet is op comfort. De temperatuur is per ruimte apart te regelen en er kan zowel gekoeld als verwarmd mee worden. Verder is de apparatuur van Daikin bekend om zijn fluisterstille werking.
De ventilatie is tevens van het merk Daikin en is een systeem met warmteterugwinning waardoor de opgewekte temperatuur niet verloren gaat door het ventileren.

Verlichting; Deze is geheel uitgevoerd in LED verlichting. Dat biedt diverse voordelen zoals veel besparing in energieverbruik, langere levensduur en geen hinderlijke trillingen van het licht.

EfficiŽntie van de ruimte:
Het pand Bergerweg 170 is zo ingedeeld dat er zeer efficiŽnt met de ruimte wordt omgegaan.
Zo zijn er diverse ruimtes waar gezamenlijk gebruik van gemaakt kan worden zoals;
- Receptie / balie,
- Gezamenlijk spreekkamer. Hier kan bij reservering kosteloos gebruik van gemaakt worden,
- Patchruimte geconditioneerd,
- Rokersruimte,
- Toiletgroepen.

Dit resulteert er in dat u ongetwijfeld minder vierkante meters in gebruik hoeft te nemen dan u dacht. Deze vierkante meters hoeft u dan ook niet te betalen.

SERVICEKOSTEN (Ä 48,50 per m≤ per jaar excl. BTW)
Servicekosten van de algemene ruimtes worden verdeeld over de huurders na rato van gehuurde oppervlaktes.
Onder algemeen ruimtes wordt verstaan; verkeersruimte, sanitaire groepen, spreekkamers en rokersruimte.

De verdeling van de servicekosten;
- secundaire ruimtes worden voor 33% doorbelast;
- kantoorruimtes worden voor 100% doorbelast.

Inbegrepen in de servicekosten:
- kosten Electra en water,
- kosten onderhoud gebouwgebonden installaties,
- kosten kleine reparaties,
- dagelijks poetsen van algemene ruimtes en toiletten,
- wekelijks poetsen van eigen kantoorruimte,
- glasbewassing inpandig,
- glasbewassing gevels,
- bijdrage WOZ huurdersdeel,
- receptiefunctie.

Internet / Wifi
Het pand is aangesloten op een glasvezelnetwerk. Deze aansluiting wordt gedeeld waarbij verhuurder iedereen op maat de hoeveelheid en snelheid kan aanbieden naar wat de wensen zijn. Deze kosten zijn niet in de servicekosten opgenomen maar wordt na rato van verbruik doorberekend.

PARKEERVOORZIENING
De mogelijkheid bestaat om op het achtergelegen parkeerterrein een parkeerplaats te huren voor Ä 450,00 p.pl.p.j. excl. BTW.

INPANDIG LUNCHBAR FOODIES GO FRESH
Inpandig lunchbar met vers bereide en gezonde lunchgerechten. Bij FOODIES GO FRESH is het mogelijk om vergaderruimte te huren of lunches te laten bezorgen.

AANVAARDING
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

Verhuurder zal op maat een huurvoorstel uitbrengen, afgestemd op de wensen en eisen van huurder. De genoemde vanaf huurprijs bedraagt Ä 95,00 per m2 per jaar excl. BTW excl. servicekosten (Ä 48,00 per m≤ per jaar excl. BTW)

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 48 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
137 m²
Opp kantoorruimte
137 m²
In units vanaf
137 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Liften, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry
Bekijk alle kenmerken

Kaart Bergerweg 170 b Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg', Limburg

naar Bergerweg 170 b Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object