Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Brandstraat 24 Sittard, Centrum Sittard

Vraagprijs € 169.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Aan het begin van het authentieke centrum van Sittard gelegen winkelpand. De unieke gevel geeft het pand een rustige en representatieve uitstraling. Het pand bestaat uit ca. 50 mē winkelruimte op de begane grond en ca. 115 mē opslag verdeeld over het souterrain, de eerste en tweede verdieping. Het gehele pand is op dit moment verhuurd aan de winkel tot 31-03-2021.

LOKATIE
De Brandstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt. Het staat bekent als een van de drukkere winkelstraten in Sittard-Centrum. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, www.ruimtelijkeplannen.nl

WINKELRUIMTE
De winkelruimte (ca. 50 mē) heeft een frontbreedte van ca. 4,00m en is voorzien van een luchtgordijn. De begane grond is verdeeld in een verkoopruimte, een kleine opslagruimte en een lunchhoek voor personeel. Vanuit de winkel is toegang tot het souterrain welke geschikt is voor opslag.

VERDIEPINGEN
In de winkel bevindt zich de trap naar de verdiepingen. De eerste verdieping (ca. 45 mē) en de tweede verdieping (ca. 35 mē) worden gebruikt voor opslag. Tevens bevindt zich op de tweede verdieping het toilet.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1870

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
55 m²
Opp winkelruimte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Perceel
55 m²
Energielabel
Klasse B

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
D
Perceel
2598
Oppervlakte
55 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Brandstraat 24 Sittard, Centrum Sittard

naar Brandstraat 24 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object