Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Brandstraat 27 Sittard, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 2.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Aan het begin van het levendige Centrum-Sittard gelegen winkelruimte. De instapklare winkelruimte (ca. 180 m²) heeft een nette uitstraling en beschikt over een ruim souterrain van ca. 90 m².

LOCATIE
De Brandstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard. De centrale ligging trekt veel winkelend publiek. In de directe omgeving zijn diverse detailketens gelegen zoals Jamin, AMAC store, Hunkemöller, Livera etc. Het pand ligt op loopafstand van het station.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, www.ruimtelijkeplannen.nl

WINKELRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 180 m² winkelruimte met ruime etalagemogelijkheden en een frontbreedte van ca. 6,50 meter. De ruimte beschikt over o.a. pvc-vloeren, gips plafonds met verlichting, verwarming en een luchtgordijn.

PARKEERGELEGENHEID
Betaald parkeren is mogelijk in de directe omgeving in de parkeergarage bij de Oda-parking.

BIJZONDERHEDEN
Dit object wordt collegiaal aangeboden met BRCK.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
270 m²
Opp winkelruimte
270 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
2564
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Brandstraat 27 Sittard, Limburg

naar Brandstraat 27 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object