Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Breinderveldweg 23a - 23b Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein 'De Breinder' gelegen bedrijfsobject van ca. 300 mē op een perceel van 565 mē met diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein.

LOCATIE
Bedrijventerrein De Breinder is een kleinschalig terrein gelegen in het zuiden van Schinnen.
Het is een gemengd terrein met een vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende bedrijfssegmenten.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten die behoren tot milieucategorie 1, 2, 3.1 en 3.2 zoals die zijn opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Kernen Schinnen', raden wij www.ruimtelijkeplannen.nl aan.

BEREIKBAARHEID
Het object is gunstig gelegen bij de op- en afrit van de A76 (Antwerpen-Aken) waardoor zowel de A2 (Amsterdam-Luik) als ook België en Duitsland eenvoudig te bereiken zijn. Verder is het NS-treinstation van Schinnen te voet binnen enkele minuten te bereiken.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 300 mē bedrijfsruimte (hoogte 6,1) v.v. lichtstraten, gasheater en 2 overheadpoorten (3,9m x 4,2m). Tevens beschikt de bedrijfsruimte over een kantoor (ca. 20 mē) en een verdiepingsvloer (ca. 20 mē).

PARKEERVOORZIENING
Diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein.

BESCHIKBAARHEID
In overleg

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
300 m²
Opp bedrijfshal
300 m²
In units vanaf
300 m²
Perceel
565 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schinnen
Sectie
D
Perceel
4707
Oppervlakte
565 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Breinderveldweg 23a - 23b Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'

naar Breinderveldweg 23a - 23b Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object