Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Breinderveldweg 25 * Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'

Huurprijs € 1.975 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein 'De Breinder' gelegen bedrijfsobject van ca. 626 mē bestaande uit ca. 175 mē kantoorruimte, ca. 360 mē bedrijfshal en ca. 91 mē verdiepingslvloer gelegen op een perceel van 1.090 mē met diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein.

LOCATIE
Bedrijventerrein De Breinder is een kleinschalig terrein gelegen in het zuiden van Schinnen.
Het is een gemengd terrein met een vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende bedrijfssegmenten.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' bestemming voor deze locatie. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Kernen Schinnen', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is zeer gunstig gelegen naast de op- en afrit van de A76 (Antwerpen-Aken) waardoor zowel de A2 (Amsterdam-Luik) als ook België en Duitsland eenvoudig te bereiken zijn. Verder is het NS-treinstation van Schinnen te voet binnen enkele minuten te bereiken.

KANTOORRUIMTE
Ca. 175 mē kantoorruimte bestaande uit: Entree met ontvangstruimte en situering van een kantoor, spreek-/werkruimte met zicht op de bedrijfshal, kantineruimte met kitchenette, betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 360 mē bedrijfsruimte (hoogte 5,7m) bereikbaar vanuit het kantoorgedeelte. In deze ruimte bevindt zich; overheadpoort (4 bij 4,2m), gasheater, lichtstraten en brandbeveiliging. Op het kantoorgedeelte is een verdieping (ca. 91 mē) gerealiseerd ten behoeve van extra opslag. Verder beschikt het bedrijfsobject over ca. 75 mē achtergelegen afgesloten buitenterrein voor eventueel extra opslag.

PARKEERVOORZIENING
Diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
626 m²
Opp kantoorruimte
175 m²
Opp bedrijfshal
451 m²
Perceel
1.090 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Verwarming, Kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schinnen
Sectie
D
Perceel
4509
Oppervlakte
1090 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Breinderveldweg 25 * Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'

naar Breinderveldweg 25 * Schinnen, Industrieterrein 'de Breinder'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object