Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Business Park Stein 302 Elsloo, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 4.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Vrijstaande bedrijfshal (ca. 1.000 m≤) gelegen op een verhard en omheind perceel van ca. 4.500 m≤.

LOCATIE
Het object is gelegen op Business Park Stein waar zowel plaatselijk als regionaal georiŽnteerde bedrijven gevestigd zijn. In de omgeving zitten onder andere: Het Makado winkelcentrum, Bours keukens, Anytime Fitness, Carpetright, Aveve, Nederlandse Kalenderfabriek, Spronken automaten BV en meerdere lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een NS-station te Beek.

BESTEMMINGSPLAN
Voor de locatie geldt binnen het huidige bestemmingsplan Business Park Stein een enkelbestemming bedrijf met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Voor verdere informatie omtrent het bestemmingsplan kunt u ruimtelijkeplannen.nl raadplegen of contact opnemen met ons kantoor.

BEDRIJFSRUIMTE/BUITENTERREIN
De bedrijfshal (50m x 20m) beschikt o.a. over 3 heaters, 2 overheadpoorten (4m x 5m), een betonvloer en led-verlichting. In de hal bevindt zich een verhoogde kantoorunit van ca. 27 m≤. Naastgelegen aan de kantoorunit zijn het toilet en de wasvoorzieningen gesitueerd. De loods heeft een hoogte van ca. 7 meter en is v.v. een lichtstraat over bijna de gehele lengte. Het gehele buitenterrein is omheind en beklinkerd.

PARKEERVOORZIENING
Ruim voldoende parkeerplekken op het omheinde en verharde buitenterrein.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.000 m²
Opp bedrijfshal
1.000 m²
In units vanaf
1.000 m²
Perceel
4.500 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Business Park Stein 302 Elsloo, Limburg

naar Business Park Stein 302 Elsloo, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object