Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

De Koumen 146 Hoensbroek

Vraagprijs € 699.000 k.k.

Huurprijs € 4.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ruime bedrijfsruimte (ca. 1.486 mē) met een vrijstaand kantoorgebouw (ca. 200 mē) gelegen op industrieterrein 'De Koumen'. Het object beschikt over een omheind buitenterrein (ca. 700 mē), welke toegankelijk is via een elektrische schuifpoort (ca. 9 meter breed). De bedrijfsruimtes zijn na een brand in 2010, in 2012 volledig nieuw gebouwd. Het kantoorgebouw werd in 2016 in zijn geheel gerestaureerd.

LOCATIE
Het object is gelegen op industrieterrein de Koumen en is met 48 ha het grootste bedrijventerrein van het industriegebied Heerlen-Noord. De Koumen wordt gekenmerkt door een samenstelling van bedrijven met zowel zware industrie als detailhandel, maar waar ook kleinschalig ambachtelijke en handelsbedrijven gevestigd zijn. Op de Koumen zijn circa 100 bedrijven gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van de locatie per (vracht)wagen is uitstekend. De autoweg N-281 (Ringweg Parkstad) is binnen 1 minuut bereikbaar. Deze weg staat in directe verbinding met snelwegen richting Aken (D), Maastricht, Antwerpen (B) en Eindhoven. Verder is noemenswaardig dat busverbindingen in de directe nabijheid stoppen, terwijl het NS-station van Hoensbroek op loopafstand gesitueerd is, zodat ook de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer ruim voldoende genoemd mag worden.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een vigerend 'bedrijventerrein Hoensbroek-Zuid' bestemming voor deze bedrijfsruimte. U dienst zelf bij de Gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte (ca. 1.486 mē) is verdeeld in 2 evenredige ruimtes en onder andere v.v. 2 overheadpoorten (5,1m x 4,8m), asfalt vloer, lichtstraten en krachtstroom. Tevens heeft de bedrijfsruimte een vrije hoogte van 7,3 meter.

KANTOORRUIMTE
Op het perceel staat een apart gebouw dat in gebruik is als kantoor (ca. 200 mē). De kantoorruimte is uitgerust met een grindvloer, led-verlichting, keuken en systeemplafond.

PARKEERVOORZIENING
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid en aan de voorzijde van het object zijn diverse parkeerhavens gesitueerd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.686 m²
Opp kantoorruimte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Opp bedrijfshal
1.486 m²
In units vanaf
1.486 m²
Perceel
2.483 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerlen
Sectie
U
Perceel
1045
Oppervlakte
1521 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart De Koumen 146 Hoensbroek

naar De Koumen 146 Hoensbroek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object