Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Dr. Nolenslaan 114 a Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

Huurprijs excl. BTW € 4.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op een perfecte zichtlocatie op industrieterrein 'Sittard Noord' gelegen vrijstaand bedrijfsobject, bestaande uit: ca. 852 mē showroom / bedrijfsruimte en ca. 600 mē kantoorruimte. Deze locatie beschikt over een ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde en er is de mogelijkheid om buitenopslag aan de achterzijde te hebben.

BIJZONDERHEDEN
Het object kan ook in delen worden verhuurd. Bijvoorbeeld kan de bedrijfsruimte los gehuurd worden van het kantoorgedeelte of de bedrijfsruimte met een deel kantoor kan worden gehuurd.

OBJECT
Het object is gemaakt van een staalconstructie met gevels die bestaan ter plaatse van de hoogbouw uit geïsoleerde metalen profielplaten en ter plaatse van laagbouw zijn de gevels opgetrokken uit metselwerk. Aan de voorzijde is het gebouw voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing en een automatische schuifdeur.

LOCATIE
Zichtlocatie gelegen op industrieterrein 'Sittard Noord'. Op korte afstand gelegen tot het centrum van Sittard alsmede een snelle ontsluiting naar het (lokale)autowegennet. Het industrieterrein huisvest een grote diversiteit aan bedrijven en is deels consument alsook 'business to business' gericht. Deze locatie is qua (vracht)vervoer uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) is op 5 minuten rijafstand gelegen. De oprit die aansluit op de snelweg (46) richting Düsseldorf (Duitsland) is binnen 1 minuut bereikbaar. Verder stoppen busverbindingen in de directe omgeving.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een enkelbestemming 'bedrijf' voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Het pand heeft tevens de functieaanduiding dat het is toegestaan dat bedrijven tot en met milieucategorie 4.1 zich hier mogen vestigen. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend. De op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEDRIJFSRUIMTE (totaal: 1.452 mē)
Ca. 852 mē bedrijfsruimte met ca. 32 mē kantoorruimte / kantine op de begane grond. Op de eerste verdieping is ca. 600 mē casco kantoorruimte., waarvan ca. 400 mē kantoor turn-key is, uitgerust met een kitchenette (v.v. een vaatwasser, spoelbak, opbergkastjes en koelkast) en een dames en heren toilet. De overige 200 mē kantoorruimte heeft een casco opleveringsniveau.

BUITENTERREIN
Het geheel betegelde terrein is afsluitbaar met een handmatige schuifpoort. Aan de voorzijde is het terrein in gebruik t.b.v. parkeren en aan de achterzijde kan het worden gebruikt voor opslag.

TECHNISCHE VOORZIENINGEN
- eigen gas/water/elektra aansluitingen;
- alarminstalatie;
- cv-installatie;
- kabelgoten met data aansluitingen.
- brandmeldinstallatie

OPLEVERINGSNIVEAU
- tl verlichting
- gladde betonvloer
- brandhaspels
- radiatoren
- systeemplafonds
- kitchenette
- koelkast
- vaatwasser
- overheadpoort (afmeting 4,0 m x 4,5 m)
- luchtbehandeling

PARKEERVOORZIENING
Ruime parkeergelegenheid direct voor de hoofdingang en op het achterterrein.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.484 m²
Opp kantoorruimte
632 m²
Opp bedrijfshal
852 m²
In units vanaf
852 m²
Perceel
2.294 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2294
Oppervlakte
5495 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dr. Nolenslaan 114 a Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

naar Dr. Nolenslaan 114 a Sittard, Industrieterrein Sittard Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object