Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Dr. Nolenslaan 136 Sittard, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 9.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Representatieve locatie op industrieterrein ‘Sittard Noord’, dit bedrijfsobject (bouwjaar 1991, renovatie in 2001) bevat ca. 900 m˛ kantoorruimte, ca. 1.500 m˛ bedrijfsruimte en omheind en afsluitbaar buitenterrein. De entree van de beschikbare ruimte is aan de zijzijde van het pand. De entree is gemakkelijk te openen d.m.v. het intercomsysteem dat te bedienen is vanuit de kantoorruimte. Zowel de kantoorruimte almede de bedrijfsruimte zijn voorzien van airco, welke via warmtepompen ook doet verwarmen.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Sittard Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 en bevindt zich op een enkele autominuten van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het vigerend bestemmingsplan is Industrieterrein Noord, Sittard. Er geldt een enkelbestemming 'bedrijf' met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1 voor de aangewezen gronden. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping bestaat uit ca. 1.100 m˛ laagbouw en ca. 400 m˛ hoogbouw. De hoogbouw beschikt over o.a. een overheadpoort en kraanbaan op ca. 5,50 meter hoog. De bedrijfsruimte is verder v.v. een goederenlift (max 1.000 kg), , betonvloer, heaters, tl-verlichting en krachtstroom. Aansluitend aan de bedrijfsruimte bevindt zich de kantine.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte bestaat uit meerdere ruimtes variërend van 25 m˛ tot 50 m˛ met uitzondering van de kantoortuin (ca. 260 m˛) en de vergaderruimte (ca. 110 m˛). Op de begane grond liggen 2 kantoorruimtes met uitzicht op de bedrijfsruimte en de kantine. De resterende kantoorruimtes, kantoortuin en vergaderruimte zijn gesitueerd op de eerste verdieping.

PARKEERVOORZIENING
Diverse parkeerplaatsen aan de zijzijde van het pand voor de entree van de beschikbare ruimte.

BUITENTERREIN
Grotendeels verhard en volledig omheind buitenterrein, beschikbaar in onderling overleg.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Alle maten benoemd in deze advertentie zijn b.v.o. tenzij anders is aangegeven.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
2.400 m²
Opp kantoorruimte
900 m²
In units vanaf
900 m²
Opp bedrijfshal
1.500 m²
In units vanaf
1.500 m²
Perceel
3.845 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten
Energielabel
Klasse B

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2825
Oppervlakte
3845 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dr. Nolenslaan 136 Sittard, Limburg

naar Dr. Nolenslaan 136 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object