Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Dr. Nolenslaan 141 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

Vraagprijs € 4.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op een zichtlocatie op industrieterrein 'Sittard Noord' gelegen bedrijfsobject, ca. 680 mē groot, bestaande uit: ca. 282 mē showroom op de begane grond, ca. 272 mē showroom op de eerste verdieping, ca. 41 mē kantoorruimte en ca. 85 mē bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 6,60m. Het gehele perceel is ca. 3060 mē groot.

LOCATIE
Gelegen op een zichtlocatie op industrieterrein 'Sittard Noord'. Een korte afstand gelegen van het centrum van Sittard alsmede een snelle ontsluiting naar het (lokale)autowegennet. Het industrieterrein huisvest een grote diversiteit aan bedrijven en is deels consument alsook 'business to business' gericht. Deze locatie is qua (vracht)vervoer uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) is op 5 minuten rijafstand gelegen. De oprit die aansluit op de snelweg (46) richting Düsseldorf (Duitsland) is binnen 1 minuut bereikbaar. Verder stoppen busverbindingen in de directe omgeving.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard', vastgesteld op 13 september 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Gemengd' en kent het pand de functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2. Tevens is het toegestaan om detailhandel in de volgende branches te doen: detailhandel in de branches:
- brand- en explosiegevaarlijke goederen;
- auto’s, motoren, scooters en bromfietsen;
- boten, caravans en tenten;
- grove bouwmaterialen;
- landbouwwerktuigen;
- keukens, tegels en sanitair;
- zonwering, deuren en ramen.
U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

SHOWROOM
De showroom (ca. 554 mē) is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping met een representatieve entree bestaande uit een balie/receptie en een royaal raampartij. Beide verdiepingen zijn grote open verkoopruimtes welke netjes zijn afgewerkt. Aan de showroom gelegen zijn een kantoorruimte (ca. 16 mē), een keuken (ca. 10 mē), volledig betegeld dames/heren toilet en opslagruimte (ca. 15 mē).

BEDRIJFSRUIMTE
Zowel via de showroom als via de achterzijde is de inpandige bedrijfsruimte bereikbaar. Deze is ca. 85 mē groot en v.v. een gladde betonnen afwerkvloer, krachtstroom, gasheater en 2 overheadpoorten (3,10m x 3,30m). De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 6,60m.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein aan de voorzijde is voor een deel bestraat bij de ingang/toegang. Voor de rest is het voorterrein voorzien van kiezel. Via het kiezelpad aan de rechterzijde van het pand is de achterzijde bereikbaar. De toegang naar de achterzijde is afsluitbaar middels een handbediende schuifpoort. Het achterterrein is geheel verhard, deels betonplaten, deels kiezel en deels bestraat. Het gehele terrein is verder omheind.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Winkelruimte
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
639 m²
Opp bedrijfshal
85 m²
In units vanaf
85 m²
Opp terrein
2.652 m²
Opp winkelruimte
554 m²
In units vanaf
554 m²
Perceel
3.060 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2737
Oppervlakte
3060 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dr. Nolenslaan 141 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

naar Dr. Nolenslaan 141 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object