-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Dr. Nolenslaan 149 C Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Ca. 450 mē winkelruimte met ca. 50 mē opslagruimte in naastgelegen deel en ca. 130 mē buitenopslag op omheind buitenterrein, gelegen aan drukke doorgaande weg van industrieterrein 'Sittard Noord'. Op eigen terrein bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard', vastgesteld op 13 september 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Gemengd' en kent de functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2' en 'specifieke vorm van detailhandel – woninginrichting'. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

LOCATIE
Gelegen op een top zichtlocatie op industrieterrein 'Sittard Noord'. Op korte afstand gelegen tot het centrum van Sittard alsmede een snelle ontsluiting naar het (lokale)autowegennet. Het industrieterrein huisvest een grote diversiteit aan bedrijven en is deels consument alsook 'business to business' gericht. Deze locatie is qua (vracht)vervoer uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) is op 5 minuten rijafstand gelegen. De oprit die aansluit op de snelweg (46) richting Düsseldorf (Duitsland) is binnen 1 minuut bereikbaar. Verder stoppen busverbindingen in de directe omgeving.

WINKELRUIMTE
Ca. 450 mē winkelruimte o.a. voorzien van wand / vloer / plafond + armaturen afwerking en een pantry. Vanwege de hoeklocatie bevat de winkelruimte veel lichtinval en geeft het een natuurlijke uitstraling.

OPLEVERNIVEAU
-Airco;
-dubbel glas;
-brandslang;
-alarm;
-eigen g/w/e meters;
-systeemplafond;
-vloerbedekking;
-tl-verlichting.

OPSLAGRUIMTE
Ca. 50 mē opslagruimte in een naastgelegen deel van het pand en ca. 130 mē aan buitenterrein ten behoeve van opslag.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn aan de voor- en achterzijde parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Verhardbuitenterrein, Winkelruimte
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
450 m²
Opp winkelruimte
450 m²
Opp buitenterrein
130 m²
Perceel
1.986 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
3435
Oppervlakte
1986 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dr. Nolenslaan 149 C Sittard, Industrieterrein Sittard Noord

naar Dr. Nolenslaan 149 C Sittard, Industrieterrein Sittard Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object