Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

du Commerce 3 Echt, Limburg

Huurprijs € 2.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Stationslocatie - representatieve kantoor-/ praktijkruimte, bestaande uit: ca. 350 m verdeeld in entree, spreekruimtes, personeelsruimtes en opslagruimtes gelegen tegenover het station van Echt.

LOKATIE
Het object is gelegen tegenover het station Echt en op loopafstand van Centrum Echt.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming gemengd' w.o. kantoor, dienstverlening of praktijk mogelijk is voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Dit royale en goed onderhouden kantoor,- praktijkpand ligt tegenover het station en is prima per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven.

COMMERCILE RUIMTE
De commercile ruimte is gesitueerd op de begane grond. De ruime centrale hal met automatische deuren geeft toegang tot een ruime werkruimte (ca. 125 m). Vanuit deze ruimte is toegang tot een drietal spreekruimtes met glazen afscheiding (in totaal ca. 71 m). Diverse kantoorruimtes (27 m, 18 m, 12 m) zijn verder gesitueerd rondom de centrale werkruimte. De aanwezigheid van een pantry, garderobe, toiletgroep (D/H) met elk een voorportaal, bergingen en archiefruimte maakt het object verder compleet.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTES
Systeemplafonds met inbouwverlichting;
Alarminstallatie;
verwarming;
keukeninrichting;
vloeren bestaande deels uit tegels, beton en tapijt;
diverse inbouwkasten.

PARKEERVOORZIENING
En parkeerplaats (niet overdekt) op achtergelegen terrein. Daarnaast ruim voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren tegenover het pand bij het station.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
350 m²
Opp kantoorruimte
350 m²
In units vanaf
350 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Pantry, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Inbouwarmaturen
Bekijk alle kenmerken

Kaart du Commerce 3 Echt, Limburg

naar du Commerce 3 Echt, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object