Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Economiestraat 1 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Industrieterrein Bergerweg Aan de Hasseltsebaan gelegen bedrijfsobject, bestaande uit ca. 388 m showroom en ca. 346 m bedrijfsruimte met 2 overheadpoorten en naastgelegen parkeerterrein t.b.v. bezoekersparkeren.

LOKATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal. De industriestraat is een bekende straat waar de consument doelgericht n graag komt vanwege de goede bereikbaarheid en diversiteit aan grootschalige winkels. De volgende winkels zijn er o.a. gevestigd: Supermarkt ketens LIDL en Jan Linders, Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens, Toyota en Citron, Peugeot welling, Wrth, Kwik Fit.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor deze winkelruimte. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoen. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 15 minuten bevindt zich een NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE - BEGANE GROND
De bedrijfsruimte met aparte toegangsdeur (vrije hoogte bedraagt 6,48 m) is voorzien van een overheadpoort (3,5 m breed x 4 m hoog) en heeft een totaaloppervlakte van ca. 346 m groot en bestaat uit de bedrijfsruimte, een afgesloten wasruimte van 25 m met separate overheadpoort (3,5 m breed x 4 m hoog) met put en ca 17 m overige ruimte waarin de kitchenette, patchkast, kantoor en toiletten zijn gesitueerd. Vanuit de bedrijfsruimte is toegang tot de showroom via een elektrische schuifdeur.

OPLEVERNIVEAU BEDRIJFSRUIMTE
Tegelvloer
Lichtstraat
Brandhaspels, brandblussers
Meterkast G/W/E
Twee heaters
Alarm

BEGANE GROND - SHOWROOM
De showroom (vrije hoogte bedraagt 6,80 m) heeft een totaaloppervlakte van ca. 388 m. De showroom bevat ruime raampartijen en is voorzien van entree met glazen schuifpui, tegelvloer, vluchtdeur en twee heaters.

OPLEVERNIVEAU SHOWROOM
Tegelvloer
Ruime raampartijen
Brandhaspels, brandblussers
Twee heaters

PARKEERVOORZIENING
Toegang tot het terrein via een elektrisch afsluitbare poort aan de zijkant en achterzijde van het pand met 20 parkeerplekken op eigen omheind, beklinkerd terrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Verhardbuitenterrein, Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
734 m²
Opp bedrijfshal
734 m²
Opp buitenterrein
600 m²
Perceel
1.780 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
T
Perceel
1280
Oppervlakte
3560 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Economiestraat 1 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Economiestraat 1 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object