Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Economiestraat 22 Sittard, Limburg

Vraagprijs € 549.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Vrijstaand bedrijfspand bestaande uit ca. 102 m woonruimte, ca. 284 m bedrijfsruimte (met een hoogte van 5,7m) en ca. 275 m overkapping met opslagruimte (met een hoogte van 6,5m) op een perceel gelegen van 2.080 m.

LOCATIE
Het object is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving.
De nabij gelegen Industriestraat is tevens een bekende en vooral levendige straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege diversiteit aan grootschalige retailzaken met parkeermogelijkheden voor de deur. Winkels als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway, Volkswagen, Audi Wealer, Toyota, Citron en Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' met de functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 3.2 en bedrijfswoning voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar de websites van ruimtelijkeplannen en bagviewer.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. De recent geopende snelweg vanuit Sittard direct richting de 46 in Duitsland, geeft nu ook een uiterst snelle toegang tot het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Dsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loop minuten bevindt zich het NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE
Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de nette bedrijfswoning, voorzien van alle huiselijke benodigdheden. De bedrijfsruimte ligt aansluitend aan de woning en is ca. 284 m. De ruimte is verdeeld in de loods, kleedruimte, kantine en opslagruimte op de verdieping (ca. 12 m). Verder beschikt de loods over 2 overheadpoorten (4m x 4,5m), een lichtstraat en meerdere krachtstroompunten. Aan de rechterzijde van het perceel bevindt zich een hoge overkapping (6,5m) met in het midden gelegen werk-/opslagruimte.

PARKEERTERREIN
Aan de voorzijde van het pand is voldoende parkeermogelijkheid op de eigen oprit. Ook kan er makkelijk geparkeerd worden op het eigen afsluitbare buitenterrein.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
661 m²
Opp bedrijfshal
661 m²
In units vanaf
275 m²
Perceel
2.080 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
T
Perceel
1343
Oppervlakte
1095 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Sittard
Sectie
T
Perceel
1342
Oppervlakte
990 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Economiestraat 22 Sittard, Limburg

naar Economiestraat 22 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object