Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Economiestraat 8 B Sittard

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Hoeklocatie - half vrijstaand representatief bedrijfsobject, bestaande uit: ca. 675 m bedrijfsruimte en ca. 300 m achtergelegen bestraat en omheind buitenterrein met 7 parkeerplaatsen aan de voorzijde gelegen.

LOCATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal. De industriestraat is een bekende straat waar de consument doelgericht n graag komt vanwege de goede bereikbaarheid en diversiteit aan grootschalige winkels. De volgende winkels zijn er o.a. gevestigd: Supermarkt ketens LIDL en Jan Linders, Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens, Toyota en Citron, Peugeot welling, Wrth, Kwik Fit.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 15 minuten bevindt zich een NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is ca. 650 m en heeft een verdiepingsvloer van ca. 25 m. De begane grond is o.a. v.v. een gevlinderde betonvloer, een overheadpoort (4,5m x 4,5m), twee gasheaters, tl-verlichting en enkele brandhaspels. De verdiepingsvloer is ten behoeve van opslag. De totale oppervlakte bedraagt ca. 675 m.

BUITENTERREIN
Ca. 300 m verhard en omheind buitenterrein.

PARKEERVOORZIENING
Toegang tot het terrein via een afsluitbare poort aan de zijkant van het pand met ca. 10 parkeerplekken op eigen omheind, beklinkerd terrein. Verder zijn er voor het pand nog ca. 7 parkeerplaatsen en is er de mogelijkheid om gratis te parkeren in de buurt.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
675 m²
Opp bedrijfshal
675 m²
Opp terrein
300 m²
Perceel
1.987 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Economiestraat 8 B Sittard

naar Economiestraat 8 B Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object