Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Engelandlaan 0 ong Maastricht-Airport

Huurprijs excl. BTW € 34.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
MAASTRICHT AIRPORT / NIEUWBOUW/ LOGISTIEK
Representatief bedrijfsobject (totaal: ca. 5.310 m≤) verdeeld in 3 units van ca. 1.770 m≤. De nieuwbouwunits worden medio 2021 gerealiseerd.

Opleverniveau per unit:
- 2 loading docks;
- 1 overheadpoort;
- Ca. 19 parkeerplaatsen;
- 330 m≤ kantoor-, overige ruimte op 1e verdieping;
- Mogelijkheid tot mezzanine;
- De vrije hoogte van de hal bedraagt: in overleg te bepalen;
- De maximaal toelaatbare vloerbelasting is 5.000 kg/m2. De vloer heeft vlakheidsklasse 4.

LOCATIE
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Aviaton Valley, grenzend aan Maastricht-Aachen Airport (MAA). De aansluiting op de autosnelweg A2 (Maastricht - Amsterdam), alsmede de aansluiting naar de A76 (Heerlen) en Aken (Duitsland) en Luik/Antwerpen (BelgiŽ) is uitstekend te noemen. De afgelopen jaren hebben zich hier veel gerenommeerde kantoorgebruikers gevestigd zoals Open Line, iliniox, Deloitte, BDO en AON maar ook grotere autobedrijven waaronder BMW, Porsche, Bentley en Landrover-Jaguar.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt voor dit bedrijventerrein een Ďenkelbestemmingí binnen het huidige bestemmingsplan 'Maastricht Aachen Airport Businesspark Aviaton Valley'. Bedrijven zoals opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten behorende tot de milieucategorieŽn 2 t/m 4.1, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, risicovolle inrichtingen en zelfstandige kantoren zijn toegestaan. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl of informeer via ons kantoor.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De op- en afritten van de A2 zijn op enkele minuten rijafstand gesitueerd. Maastricht Airport is op een steenworp afstand gelegen.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
6.300 m²
Opp kantoorruimte
990 m²
In units vanaf
330 m²
Opp bedrijfshal
5.310 m²
In units vanaf
1.770 m²
Opp terrein
1.000 m²
Perceel
10.000 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Engelandlaan 0 ong Maastricht-Airport

naar Engelandlaan 0 ong Maastricht-Airport
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object