Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Engelenkampstraat 21 a Sittard, Centrum Sittard

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

OBJECT
Centrumlocatie - IndustriŽle showroom/kantoorruimte met veel lichtinval, bestaande uit voorgelegen showroom, diverse open kantoorruimtes verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en souterrain. Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

LOKATIE
Het pand is gelegen in het centrum van Sittard op een goede zichtlocatie. Winkels, banken, de markt en het bus- en treinstation liggen op loopafstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze kantoorruimte. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De kantoorruimte ligt in de directe nabijheid van het centrum van Sittard met een parkeergarage aan de overkant. In slechts enkele minuten bereikbaar is de rondweg van Sittard. Het station ligt op 10 minuten lopen, bushalte op 50 meter van het pand.

KANTOORRUIMTE (Hoogte 2,00 m)
Entree met aluminium pui met directe toegang tot showroomgedeelte (ca. 44 m≤). Achtergelegen kantoorruimte 1 (ca. 68 m≤) en kantoorruimte 2 (ca 59 m≤). Toegang tot souterrain (ca 9 m≤) met toilet, wastafel en technische ruimte/voorraadhok (ca. 14 m≤).
Via een centraal gelegen stalen trap is toegang tot de bovengelegen verdieping bestaande uit 3 open kantoorruimtes van respectievelijk 43 m≤, 50 m≤ en 28 m≤. Toegang tot dakterras (ca. 24 m≤) met uitzicht op de doorgaande weg.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTES
ē IndustriŽle uitstraling;
ē Aluminium kozijnen;
ē Gietvloer begane grond/houten vloer eerste verdieping;
ē Gestuukte wanden;
ē Radiatoren;
ē Databekabeling, stopcontacten.

BUITENTERREIN/PARKEREN
Twee eigen parkeerplekken danwel bezoekersplekken op eigen terrein. Pareergarage en mogelijkheden voor (betaald) parkeren in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.


HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
295 m²
Opp kantoorruimte
295 m²
Perceel
180 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Kabelgoten, Toilet, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
G
Perceel
1580
Oppervlakte
295 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Engelenkampstraat 21 a Sittard, Centrum Sittard

naar Engelenkampstraat 21 a Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object