Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Engelenkampstraat 62 Sittard, Centrum Sittard, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 5.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Ca. 600m2 BVO moderne en luxe kantoorruimte, gelegen op de 1e verdieping van voormalig volledig gerenoveerd postkantoor, met lift en 7 eigen P-plaatsen. Verdere wensen m.b.t. opleveringsniveau in onderling overleg te bepalen. Te huur vanaf ca. 245m2.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente SITTARD, sectie D, nummer 7441 (ged.).
Het perceel is ca. 1510 mē.
Het betreft de huisnummers 62A + 62B + 62C.

OBJECT
Het voormalig postkantoor van Sittard, op centrale locatie gesitueerd aan de Engelenkampstraat, is getransformeerd tot een multifunctioneel object. De begane grond is ingericht als orthodontistenpraktijk van de heer In de Braekt. De eerste verdieping wordt ten verhuur aangeboden en is misschien wel iets voor u. Bent u op zoek naar kantoorruimte met status en allure, midden in het centrum van het fraaie Sittard, waar u geen parkeerproblemen ondervindt en binnen enkele minuten op diverse uitvalswegen kunt zijn? dan is deze locatie zeker de moeite waard om te bezichtigen.

LOCATIE
Het object geniet een herkenbare ligging aan de Engelenkampstraat. De bereikbaarheid middels eigen vervoer is uitstekend. de Engelenkampstraat heeft een goede ontsluiting met de A2 hetgeen betekent dat steden als Maastricht, Antwerpen, Eindhoven en Heerlen op korte afstand zijn gesitueerd. Ook de provinciale weg N276 is op gelegen op enkele autominuten. Het NS-treinstation van Sittard is op circa 10 loopminuten bereikbaar. Diverse buslijnen stoppen direct nabij de kantoorruimte.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'maatschappelijke alsook zakelijke dienstverlening' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Centrum Sittard'. Hieronder verstaat men o.a. instellingen en voorzieningen op medisch, sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van sport en recreatief of openbaar bestuur. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

KANTOORRUIMTE
in totaal is er ca. 600 mē verhuurbare oppervlakte beschikbaar te aanvaarden door een huurder. Er bestaat echter eveneens de mogelijkheden om deze eerste verdieping gedeeltelijk te huren. De gemeenschappelijke ruimten (ca. 100 mē) zijn reeds onderverdeeld over de units.

BEGANE GROND
Gemeenschappelijke entree aan de voorzijde en achteringang met liftpartij bereikbaar vanuit de parkeerplaats aan de achterzijde. Sanitaire ruimte onderverdeeld in dames-, heren- en invalidentoilet (Unit 1).

EERSTE VERDIEPING
Via trapopgang bereikbare verkeersruimte met gemeenschappelijke keuken-/ kantineruimte voorzien van Siemens apparatuur en wachtruimte met toegang tot de volgende beschikbare kantoorunits:

Unit 1, 2 en 3
Ca. 600 mē moderne kantoorruimte met Turnkey opleveringsniveau (wensen en eisen geheel afgestemd in overleg met huurder).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 35 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
600 m²
Opp kantoorruimte
600 m²
In units vanaf
600 m²
Perceel
1.510 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Pantry, Toilet, Liften

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
D
Perceel
7441
Oppervlakte
1510 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Engelenkampstraat 62 Sittard, Centrum Sittard, Limburg

naar Engelenkampstraat 62 Sittard, Centrum Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object