Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Europaboulevard 2 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

TE HUUR - WEGENS VERHUIZING NAAR LEYENBROEKERWEG 29 SITTARD

OBJECT
UNIEKE LOCATIE 'Het Pomphuisje' zeer representatieve locatie gelegen op de hoek van 'Bedrijvenstad Fortuna'. Het monumentale pand is verdeeld in 2 ruime kantoorruimtes, een directieruimte, opslagruimtes en een kitchenette. Het gehele pand beschikt over ruime raampartijen, wat het pand een prettige sfeer geeft.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'kantoorlocatie Bergerweg'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'enkelbestemming kantoorvoorzieningen'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand.

KANTOORRUIMTE
Middels authentieke houten deur is de kantoorruimte toegankelijk. Ruime ontvangsthal/kantoorruimte (ca. 36,5 m˛) heeft veel lichtinval en een hoogte van ca. 3,3m. Via moderne wenteltrap is de directie-/spreekkamer (ca. 18,9 m˛) op de tussenvloer te bereiken. In deze ruimte zijn de ramen bewerkt met een zonwerende en verkoelende folie. De eerste verdieping is ca. 60 m˛ open kantoorruimte. Met de zichtbare draagbalken heeft deze verdieping een open en ruime uitstraling. Vanuit de ontvangsthal is er tevens toegang tot de kelder waarin zich het toilet en de kitchenette bevinden.

PARKEERPLAATSEN
Op het eigen terrein zijn ca. 8 parkeerplaatsen.

SERVICEKOSTEN
Voorschot maandelijkse servicekosten: € 300,00 excl. BTW;
Alarm + doormelding
Voorschot en vastrecht g,w,e
Onderhoud CV + airco
Onderhoud buitenterrein voor-terrein, parkeerplaats en verlichting

TER OVERNAME
Industriële lampen (6 stuks)
Patchkast
Plissés voor ramen
Vaatwasser

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
125 m²
Opp kantoorruimte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Perceel
490 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
637
Oppervlakte
490 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Europaboulevard 2 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

naar Europaboulevard 2 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object