Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Geerweg 7 Sittard, Stationslocatie (achterzijde)

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Stationslocatie/ verzamelgebouw - ca. 465 m2 (VVO) instapklare kantoorruimte (1ste en 2e verdieping) met 5 parkeerplaatsen op eigen terrein.

OBJECT
Stationslocatie: Ca. 1.175 mē kantoorruimte (VVO) bestaande uit ca. 500 mē kantoor-, en overige ruimte op de begane grond, ca. 300 mē kantoor- en overige ruimte op de eerste verdieping, ca. 150 mē kantoor- en overige ruimte op de tweede verdieping en ca. 110 mē opslagruimte in het souterrain.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan "kantorenpark Station Sittard", vastgesteld op 12-09-2013, bestemd als "gemend". Binnen deze bestemming is het mogelijk om kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie en informatie te huisvesten. Ook instellingen en voorzieningen op medisch, sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van openbaar bestuur en dienstverlenende bedrijven/zakelijke dienstverlening vallen binnen de bestemming. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Stationslocatie, gesitueerd direct aan de achterzijde van het centraal station van Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. Vliegveld Maastricht Aachen Airport is op ca. 15 autominuten bereikbaar. De Geerweg grenst aan de Bergerweg, dé aanvoerroute richting de binnenstad van Sittard vanaf de A2. De Bergerweg loopt over in de N294, vanuit waar de A2/E25 bereikbaar is. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel bereikbaar vanuit Sittard.

BEGANE GROND
Entree met draaideur naar royale ontvangsthal met receptiebalie, situering van de meterkast, alarm- en brandmeldinstallatie, royaal opgezet trappenhuis.

EERSTE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit de ontvangsthal bereikbare verdiepingsvloer met ca. 300 mē, onderverdeeld in diverse kantoorruimtes variërend van ca. 18 mē tot ca. 31 mē waarvan 1 kantoor toegang verschaft tot een naastgelegen kantoor.

In het hart van de eerste verdieping is gelegen:
- archiefruimte met kluisdeuren, vanuit twee kanten toegankelijk;
- toiletgroep voorzien van 3 volledig betegelde toiletten en wastafel;
- garderobe/brandhaspel,- en blusser in de gang;
- kitchenette voorzien van koelkast en vaatwasser (begane grond);
- opbergruimte met warmwaterboiler (begane grond).

TWEEDE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit de eerste verdieping bereikbare verdiepingsvloer met ca. 165 mē kantoorruimte, onderverdeeld in kantoorruimte 1 met vaste kastenwand en kantoorruimte 2 (beiden ca. 20 mē). Er bevinden zich twee bergingen, resp. ca. 8 mē en ca. 16 mē (severrruimte met opstelling van de mechanische ventilatie).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, vitrages, stukwerk wanden, systeemplafond met verlichting, databekabeling, wandcontactdozen, radiatoren en airconditioning. De gang op de begane grond en de eerste verdieping loopt rondom het hart van de verdieping en is onder andere voorzien van tegelvloer, stucwerk wanden en verlichting. De open kantoortuin op de tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking, 7 dakramen, keukenblok, airconditioning en een grote glazen wand met zicht op het trappenhuis.

VOORZIENINGEN
In het gebouw zijn de volgende voorzieningen aanwezig:
- verwarming, middels CV;
- keukenblok voorzien van vaatwasser en koelkast;
- mechanische ventilatie;
- alarminstallatie;
- wandgoten t.b.v. data/telecombekabeling;
- voorzieningen t.b.v. brandveiligheid (brandhaspels,brandblussers, nooduitgangen en rookmelders);
- airconditioning (per ruimte regelbaar).

PARKEERVOORZIENINGEN
ca. 22 parkeerplekken waarvan er max. 19 aan de achterzijde van het pand gesitueerd zijn. Aan de overzijde is een P&R-terrein van de NS, waar tegen betaling geparkeerd kan worden.

De huurder op de 1ste en 2de verdieping heeft recht op 5 eigen p-plaatsen.

AANVAARDING
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 25 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
465 m²
Opp kantoorruimte
465 m²
Perceel
1.748 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2820
Oppervlakte
1748 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Geerweg 7 Sittard, Stationslocatie (achterzijde)

naar Geerweg 7 Sittard, Stationslocatie (achterzijde)
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object