Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Geerweg 7 Sittard, Limburg

Vraagprijs € 895.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT
Ca. 1.175 mē kantoorruimte verdeeld in ca. 500 mē kantoor-, en overige ruimte op de begane grond, ca. 300 mē kantoor- en overige ruimte op de eerste verdieping, ca. 150 mē kantoor- en overige ruimte op de tweede verdieping en ca. 110 mē opslagruimte in het souterrain. In het pand zijn de bedrijven Huijs Psychologen, Zorgverlening PGZ en Ra Infra gevestigd.

JAARLIJKSE HUURSTROOM
€ 77.370,72 excl. btw.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan "kantorenpark Station Sittard", vastgesteld op 12-09-2013, bestemd als "gemengd". Binnen deze bestemming is het mogelijk om kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie en informatie te huisvesten. Ook instellingen en voorzieningen op medisch, sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van openbaar bestuur en dienstverlenende bedrijven/zakelijke dienstverlening vallen binnen de bestemming. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Stationslocatie, gesitueerd direct aan de achterzijde van het centraal station van Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. Vliegveld Maastricht Aachen Airport is op ca. 15 autominuten bereikbaar. De Geerweg grenst aan de Bergerweg, dé aanvoerroute richting de binnenstad van Sittard vanaf de A2. De Bergerweg loopt over in de N294, vanuit waar de A2/E25 bereikbaar is. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel bereikbaar vanuit Sittard.

BEGANE GROND
Entree met draaideur naar ontvangsthal met receptiebalie, situering van de meterkast, alarm- en brandmeldinstallatie en royaal opgezet trappenhuis. De ca. 500 mē kantoorruimte is gelegen rondom en aan de achterzijde van het trappenhuis.

EERSTE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit de ontvangsthal bereikbare verdiepingsvloer met ca. 300 mē, onderverdeeld in diverse kantoorruimtes variërend van ca. 18 mē tot ca. 31 mē waarvan 1 kantoor toegang verschaft tot een naastgelegen kantoor.

TWEEDE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit de eerste verdieping bereikbare verdiepingsvloer met ca. 165 mē kantoorruimte, onderverdeeld in kantoorruimte 1 met vaste kastenwand en kantoorruimte 2 (beiden ca. 20 mē). Er bevinden zich twee bergingen, resp. ca. 8 mē en ca. 16 mē.

VOORZIENINGEN
In het gebouw zijn de volgende voorzieningen aanwezig:
- verwarming, middels CV;
- keukenblok voorzien van vaatwasser en koelkast;
- mechanische ventilatie;
- alarminstallatie;
- wandgoten t.b.v. data/telecombekabeling;
- voorzieningen t.b.v. brandveiligheid (brandhaspels, brandblussers, nooduitgangen en rookmelders);
- airconditioning (per ruimte regelbaar).

PARKEERVOORZIENINGEN
Ca. 22 parkeerplekken waarvan er 19 aan de achterzijde van het pand gesitueerd zijn. Aan de overzijde is een P&R-terrein van de NS, waar tegen betaling geparkeerd kan worden.

AANVAARDING
In overleg.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging, Kantoorruimte
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.175 m²
Opp kantoorruimte
1.175 m²
In units vanaf
1.175 m²
Perceel
1.748 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Pantry, Toilet, Systeemplafond
Energielabel
Klasse C

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2820
Oppervlakte
1748 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Geerweg 7 Sittard, Limburg

naar Geerweg 7 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object