Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Gelrestraat 59 Echt, limburg

Huurprijs € 710 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT - NOG 1 UNIT BESCHIKBAAR
Centrumlocatie - bovengelegen kantoorruimtes, bestaande uit: ca. 344 m kantoorruimte, op steenworp afstand van het centrum van Echt met vrij parkeren in de directe omgeving. Nog 1 unit beschikbaar van 63 m.

LOCATIE
Het object is gelegen in het centrum van Echt. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal. De volgende winkels zijn er o.a. gevestigd: HEMA, XENOS, diverse supermarkten en kledingwinkels.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming centrum' voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is goed per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Op ca. 12 loopminuten bevindt zich een NS-Station.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimtes zijn gesitueerd op de eerste verdieping. In de gezamenlijke entree bevinden zich de lift en het trappenhuis welke toegang geven tot de hal voor de kantoorruimtes. Vanuit de hal is toegang tot een kleinere afsluitbare kantoorunit met twee kantoren en een eigen kitchenette en toilet. De grotere kantoorunit met eigen entree bevat een ruime gang/wachtruimte welke toegang geeft tot 10 kantoorruimtes varirend van (ca. 18 m tot ca. 65 m). Er bevinden zich twee pantry's v.v. boiler en diverse toiletruimtes.

De kantoorruimten zijn allen voorzien van nette vloeren en raampartijen welke zorgen voor veel natuurlijk daglicht. De verdieping is verder uitgerust met kitchenettes en eigen toiletgroepen.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTES
Laminaatvloer over de gehele verdieping
Brandhaspels, brandblussers, brandmeldinstallatie, rookmelders
Airco-units, zowel losse units (2 stuks ter overname) en vaste units
Kabelgoten, stopcontacten en internetaansluitingen
Systeemplafonds met tl-opbouwverlichting
Lamellen en jaloezien
Elektrische kachels (geen CV aanwezig)
1 kantoorruimte is voorzien van screens
Vaatwasser ter overname

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bestaan uit de volgende kosten:
Electra algemeen;
Waterverbruik;
Brandbeveiliging;
Glasverzekering;
Schoonmaak;
Liftonderhoud;
Administratiekosten.

PARKEERVOORZIENING
Ruim voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren in de buurt.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Service kosten
€ 215 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
63 m²
Opp kantoorruimte
63 m²
In units vanaf
63 m²
Perceel
344 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Pantry, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen, Liften
Bekijk alle kenmerken

Kaart Gelrestraat 59 Echt, limburg

naar Gelrestraat 59 Echt, limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object