Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Gewandeweg 5 Geleen, Limburg

Huurprijs vanaf excl. BTW € 250 - € 3.500

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op perfecte lokatie gelegen vrijstaand kantoorverzamelgebouw met diverse beschikbare kantoorunits. Binnen dit multi-tenant kantoorgebouw, waar onder andere de organisaties Adelante, Altracura, Novicare, Alpha & Omega Operations et cetera zijn gevestigd, worden ca. 415 m˛ kantoorruimte aangeboden, verdeeld over de begane grond en de tweede verdieping.

LOCATIE
Binnen enkele autominuten is de A76 en van daaruit de A2 en E314 te bereiken. de Gewandeweg is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiënteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en België.

ENTREE
Gezamenlijke entree voorzien van receptiebalie en lift. Via de centrale hal heeft men toegang tot de lift en de trapopgang. Op de begane grond is een gezamenlijke vergaderruimte gesitueerd

BEGANE GROND
De ruimten op de begane grond bestaan uit kamer 0.01, 0.02, 0.03 en 0.04, in totaal ca. 194 m˛ + ca. 19,4 m˛ algemene ruimte, wat het totale oppervlakte brengt op ca. 212 m˛.

TWEEDE VERDIEPING
De ruimtes op de 2de etage bedragen ca. 185 m˛ + ca. 18,5 m˛ algemene ruimte, in totaal ca. 203 m˛.

OPTIONEEL:
EERSTE VERDIEPING
Indien meer kantoorruimte gewend is, heeft de eerste verdieping nog vier aparte ruimtes beschikbaar (vanaf ca. 28 m˛).

OPLEVERNIVEAU
• parkeren op eigen terrein;
• Radiatoren;
• Lift;
• diverse panty's;
• diverse toiletruimen;
• Kabelgoten;
• Dubbele beglazing;
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• Deels airco;
• Alarm-, en bewegingscensoren;
• Brandmeldinstallatie, brandblussers;
• Intercom installatie;
• Inbraakalarm.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar op het afgesloten, beklinkerde achterterrein. Verder zijn er bezoekersparkeerplekken aan de voorzijde van het pand.

SERVICEKOSTEN (op basis van nacalculatie)
Iedere huurder betaalt 10% van de gehuurde vierkante meters kantoorruimte als zijnde vergoeding voor de algemene kantoormeters zoals gangen en trappenhuis.
Onderstaande zaken zijn inbegrepen:
- Verbruik gas, water en elektra alsmede verwarming en, voor zover aanwezig, koeling;
- Glasbewassing buiten;
- Onderhoud groen + parkeerterrein;
- Beveiliging;
- Intercominstallatie;
- lieft- en brandinstallatie service/onderhoud;
- heffingen en administratiekosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
415 m²
Opp kantoorruimte
415 m²
In units vanaf
28 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Systeemplafond, Kabelgoten, Liften
Bekijk alle kenmerken

Kaart Gewandeweg 5 Geleen, Limburg

naar Gewandeweg 5 Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object