Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Gouverneur Houbenstraat 61 Nieuwstadt, Centrum Nieuwstadt

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 2.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Vrijstaande autowerkplaats (ca. 1.240 mē) gelegen aan de doorgaande in Nieuwstadt. De werkplaats is gelegen op een perceel van 1.779 mē met voldoende parkeergelegenheid op het eigen voorterrein. Het object is tevens via de achterzijde bereikbaar via 2 schuifpoorten.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Nieuwstadt. Dit dorp is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 en bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. Het pand ligt aan de doorgaande weg in Nieuwstadt richting Susteren en het industrieterrein 'Sittard Noord'.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Stedelijk gebied Echt Susteren' met de functieaanduiding 'bedrijfswoning'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij u door www.ruimtelijkeplannen.nl en voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het pand eveneens goed bereikbaar, deze stopt voor de deur. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 5 kilometer en naar het treinstation in Susteren is het 3 kilometer.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 1.240 mē bedrijfsruimte verdeeld in autowerkplaats, spuit -en droogcabine, kantoorruimte met baliefunctie en diverse opslagruimtes. De bedrijfsruimte is zowel via de kantoorruimte welke gelegen is aan de voorzijde van het pand, alsmede via de overheadpoort toegankelijk. Verder is de bedrijfsruimte uitgerust met diverse lichtstraten, krachtstroom en brandbeveiliging. Via de bedrijfsruimte is de eerste verdieping toegankelijk, welke gebruikt werd voor opslag en lunchruimte voor personeel.

BUITENTERREIN
Het eigen afsluitbare terrein is voorzien van ca. 15 parkeerplaatsen. Het terrein is middels een schuifpoort te bereiken.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.240 m²
Opp bedrijfshal
1.240 m²
Perceel
1.779 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nieuwstadt
Sectie
E
Perceel
1825
Oppervlakte
333 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Nieuwstadt
Sectie
E
Perceel
1826
Oppervlakte
1446 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Gouverneur Houbenstraat 61 Nieuwstadt, Centrum Nieuwstadt

naar Gouverneur Houbenstraat 61 Nieuwstadt, Centrum Nieuwstadt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object