Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Handelsweg 10 Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

OBJECT
Goed bereikbaar vrijstaand bedrijfspand verdeeld in ca. 180 mē kantoorruimte en ca. 540 mē bedrijfsruimte. Het pand is geheel omheind en afsluitbaar met een handmatige schuifpoort.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de randweg van Geleen, op loopafstand van het treinstation Geleen-Lutterade en op slechts enkele autominuten gelegen van de autosnelweg A76 en de aansluiting op de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een enkelbestemming bedrijf voor dit bedrijfspand. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl en planviewer.nl.

BEDRIJFSRUIMTE
De voorzijde van het pand beschikt over meerdere kantoorruimtes verdeeld over de gehele breedte. Aansluitend aan de kantoorruimte is de bedrijfsruimte gesitueerd. De bedrijfsruimte is degelijk van bouw en beschikt over een overheadpoort. De bedrijfsruimte is verdeeld in 360 mē op de begane grond en 180 mē verdiepingsvloer bovenop de kantoorruimtes. De loods heeft een vrije hoogte van 4,60 meter. Het pand beschikt over ca. 750 mē omheind en betegeld buitenterrein.

PARKEERVOORZIENINGEN
Het pand heeft aan de voorzijde 3 parkeerplaatsen en voldoende parkeerplekken op het eigen afsluitbare buitenterrein. In de omgeving is het mogelijk om gratis te parkeren.

KOOPVOORWAARDEN

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
720 m²
Opp kantoorruimte
180 m²
Opp bedrijfshal
540 m²
Perceel
1.335 m²

Indeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
G
Perceel
3037
Oppervlakte
1335 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Handelsweg 10 Geleen

naar Handelsweg 10 Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object