Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Handelsweg 38 Susteren, Bedrijventerrein 'De Wolfskoul', Limburg

Huurprijs excl. BTW € 500 - € 2.500

Bewaar object

Omschrijving

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW
Op industrieterrein 'De Wolfskoul' gelegen bedrijfsobject van ca. 1.385 mē bestaande uit ca. 910 mē kantoorruimte, ca. 475 mē bedrijfshal en ca. 2.989 mē verhard buitenterrein, gelegen op een perceel van 4.445 mē met diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein. Het pand is geheel vrijstaand en omheind. Om een compleet overzicht van het pand te krijgen, verwijzen wij u door naar de film.

LOCATIE
Bedrijventerrein 'De Wolfskoul' is ca. 18 hectare groot. Het is een gemengd terrein met een vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende bedrijfssegmenten. Het object ligt bij de N276 welke u brengt naar de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Bedrijventerrein de Wolfskoul', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

KANTOORRUIMTE - TE HUUR vanaf ca. 50 mē.
Ca. 910 mē kantoorruimte bestaande uit: Entree met ontvangstruimte en situering van meerdere kantoorruimtes, spreek-/werkruimtes, kantineruimte, kitchenette, betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje.

BEDRIJFSRUIMTE - TE HUUR vanaf ca. 150 mē.
Ca. 475 mē bedrijfsruimte (hoogte 4,3m) bereikbaar vanuit het kantoorgedeelte. In deze ruimte bevindt zich overheadpoort (3,4 bij 3,4m), lichtstraten en brandbeveiliging.

PARKEERVOORZIENING
Diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein en de mogelijkheid om gratis te parkeren in de omgeving.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is geheel beklinkerd en omheind. Het terrein is afsluitbaar via twee elektrische schuifpoorten en volledig omheen te rijden met een op-, en afrit.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
In overleg te bepalen.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein, Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.385 m²
Opp kantoorruimte
910 m²
In units vanaf
50 m²
Opp bedrijfshal
475 m²
In units vanaf
150 m²
Opp terrein
2.989 m²
Opp buitenterrein
2.989 m²
Perceel
4.445 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Susteren
Sectie
H
Perceel
1760
Oppervlakte
4445 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Handelsweg 38 Susteren, Bedrijventerrein 'De Wolfskoul', Limburg

naar Handelsweg 38 Susteren, Bedrijventerrein 'De Wolfskoul', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object