Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Handelsweg 5 Susteren

Vraagprijs € 699.000 k.k.

Huurprijs € 65 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Het object is gelegen op een perfecte zichtlocatie bij de toegang van het bedrijventerrein als een soort van “poortgebouw”. Op industrieterrein 'De Wolfskoul' gelegen bedrijfsobject van ca. 950 m² kantoorruimte gelegen op een perceel van 2.860 m² met ca. 26 parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein. Het pand is geheel vrijstaand en omheind. Het pand is geschikt voor meerdere gebruikers, en kan eventueel ook in delen gehuurd worden v.a. ca. 250 m².

LOCATIE
Bedrijventerrein 'De Wolfskoul' is ca. 18 hectare groot. Het is een gemengd terrein met een vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende bedrijfssegmenten. Het object ligt bij de N276 welke u brengt naar de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Wolfskoul', vastgesteld op 04 april 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein t/m milieucategorie 3.2'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Bedrijventerrein de Wolfskoul', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

KANTOORRUIMTE
Op de begane grond zijn ca. 560 m² kantoren verdeeld in diverse spreekkamers, kantoren, kantine, toiletten en een grote conferentie zaal / ontvangstruimte. De kantoorvleugel op de 1e verdieping, groot ca. 390 m² VVO is apart beschikbaar, met een eigen ingang en aansluitingen. De kantoren zijn keurig verzorgd en voorzien van o.a. airco, vloerbedekking, lamellen, verlichting en databekabeling.

PARKEREN
Op het eigen beklinkerde terrein zijn ca. 26 parkeerplaatsen. Verder is in de omgeving de mogelijkheid om gratis te parkeren.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
950 m²
Opp kantoorruimte
950 m²
In units vanaf
250 m²
Perceel
2.860 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Susteren
Sectie
H
Perceel
1872
Oppervlakte
2860 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Handelsweg 5 Susteren

naar Handelsweg 5 Susteren
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object