Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Handelsweg 6 - 16 Geleen, Limburg

Huurprijs vanaf excl. BTW € 1.300 per maand

Bewaar object

Omschrijving

- NOG 2 UNITS BESCHIKBAAR -

OBJECT
Zes nieuwbouw units beschikbaar - Goed bereikbaar aan rotonde gelegen nieuwe units van ieder 250 mē bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein 'Business park Geleen'. Iedere bedrijfsruimte bestaat uit ca. 125mē bedrijfsruimte/loods en 125mē bovengelegen kantoorruimte / magazijn op de eerste verdieping. Dit object beschikt over eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. Het pand is gesitueerd in de directe nabijheid van de op- en afrit van de A2.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op industrieterrein ‘Business Park Geleen’ tussen de wijken Lindenheuvel en Lutterade. Het terrein heeft een goede ontsluiting en bevindt zich zowel nabij het Chemelot terrein als ook het wijkcentrum van Linderheuvel. De op,- en afritten van de A2 en de A76 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Maastricht Aachen-airport is binnen circa 15 minuten bereikbaar. Openbaar vervoer (bushalte) ligt op loopafstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Borrekuil', vastgesteld op 31-05-2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'enkelbestemming bedrijven'. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of
uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl en planviewer.nl.

BEDRIJFSRUIMTE/LOODS

BEGANE GROND
Iedere unit bestaat uit 125mē bedrijfsruimte/loods en 125mē bovengelegen kantoorruimt /magazijn. De units zijn voorzien van een hoge poort. De bedrijfsunits worden casco opgeleverd. De mogelijkheid wordt geboden om de wensen die u heeft ter plekke te realiseren. Indien gewenst is het mogelijk om 2 units of zelfs 3 units te realiseren. De tussenwand zou kunnen worden verwijderd, om tot een grotere unit te komen.

- Unit 1: beschikbaar 250mē en 350mē buitenterrein
- Unit 2: beschikbaar 250mē
- Unit 3: beschikbaar 250mē
- Unit 4: beschikbaar 250mē
- unit 5: beschikbaar 250mē
- Unit 6: beschikbaar 250 mē en 80mē buitenterrein

PARKEERVOORZIENING
Per unit zijn 3 verharde parkeerplaatsen aan de voorzijde beschikbaar. De 2 buitenste units hebben tevens ruimte aan de zijkant van de unit.

HUURPRIJS
de Huurprijs is vanaf €1.300,00 per maand (kleinere units). Voor meer informatie over de prijzen neemt u contact op met ons kantoor.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
250 m²
Opp bedrijfshal
250 m²
In units vanaf
250 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Handelsweg 6 - 16 Geleen, Limburg

naar Handelsweg 6 - 16 Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object